Orijinalini görmek için tıklayınız : epoksi

osmanaktas
19-11-2007, 11:01
merhaba
deprem takviyesi yapacağım ustalar acaba filiz çubukları için hangi marka epoksi önerir??
teşekkürler

kaptanyesi
07-12-2007, 16:11
Diğer epoksiler filiz ekimi için ideal değil. Eğer istersen ben Sika var 200 tüp çok uygun fiyata veririm. [Only registered and activated users can see links]

A.Gökhan ALPTEKİN
07-12-2007, 23:12
Sika tavsiye ederim...

tevfikk
12-04-2008, 02:35
merhaba
deprem takviyesi yapacağım ustalar acaba filiz çubukları için hangi marka epoksi önerir??
teşekkürler
yks basf ürünü kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

GURAYOZGUN
17-07-2008, 18:40
Arkadaşlar,
Bu işler için piyasada bir çok ürün var. Epoksiler, metilmetakrilatlar, polyesterler. Metilmetakrilat ve polyester esaslılar da epoksi olarak satılmaktadır. Dikkatli olunması gerekir. Önerim Sika ve YKS gibi firmaların malzemelerini kullanmanız. Başınız ağrımaz.
Bilgilerinize sunarım.

GÜRAY ÖZGÜN
ISOPEN OHG
Fugentechnik + Montage
İstoç 42. Ada No: 11-13 İkitelli - İSTANBUL
Tel :0.212.659 87 68-69
Faks :0.212.659 86 70
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

memmie
20-07-2008, 21:16
şu an izmirdeki en büyük güçlendirme inşaatında çalışmaktayım biz hilti kullanıyoruz ankraj derinliğini çok azaltıyor biraz pağlı gelebilir diğer markalara göre ama bence kullanacağın malzemeyi azaltırsınız ...

Karadeniz_
21-02-2009, 11:51
Hangi Hilti ürününü kullaniyorsunuz ?

elmali123
02-03-2009, 13:37
YKS - Hilti - Sika-Chemofast vs. vs. birçok marka var. Ama bu markaları almadan önce İstanbulda Dünya Bankası destekli işlerde yada MSB işlerinde hangi malzemeyi kullandırıyorlar onları öğren. Zira onların kontrol teşkilatları gerçekten ciddi oluyorlar.

Merdiven altı üretim yapan birçok firma var piyasada. Güçlendirmenin can damarı bu ankarajlardır. Amman ucuza gideceğim diye bu malzemelerden alma.

pcclock
06-03-2009, 01:28
YKS - Hilti - Sika-Chemofast vs. vs. birçok marka var. Ama bu markaları almadan önce İstanbulda Dünya Bankası destekli işlerde yada MSB işlerinde hangi malzemeyi kullandırıyorlar onları öğren. Zira onların kontrol teşkilatları gerçekten ciddi oluyorlar.

Merdiven altı üretim yapan birçok firma var piyasada. Güçlendirmenin can damarı bu ankarajlardır. Amman ucuza gideceğim diye bu malzemelerden alma.

Dünya bankası destekli bir işte müşavir firmamızın onayladığı markalar arsında sika chemfix vardı bu iki ürünü de kullandık uygun test sonuçları aldık ayrıca en buyuk handikapları toz ve nem. bu şartlarda başarılı olan chemfix benim önerimdir.

sgerard
15-03-2009, 11:57
Evet dogru filiz ekimi ise Sika en idealdir
ama slablarda en uygunu Split tir..

elmali123
15-03-2009, 14:19
Çift kartuşlu olup, helozen uçta kendi birleşen malzemeleri tercih et. Öbür türlü karıştırma, uygulama, uygulama süresi sonrasında priz süresi vb. konularda mutlaka dikkat etmen gerekli.

Tabiki ankarj uygulamasında arkadaşın söylediği gibi tozu almak çok önemlidir. Komporosör ile havanın iyice temizlenmesi gerekir. Toz ele yapışmaması için hamurda un kullanılması durumu gibi anlatılabilir. Nem de önemli tabiki.

Birde bu ital malzemeler için altını çizmek gereken bir konuda; bu malzemelerin içerikleri nedeni ile bazı serilerinin işçi sağlığı için zararlı olması. Bu malzemeleri avrupanın bazı ülkelerine satamıyorlar ve tabiki sattıkları ülkeler arasında bizim ülkemiz de var .....

Ankaraj için uygulamacı usta ile iyice konuşup hız değil kalite önemli vurgusu yapılmalı. Genelliklede adette üçkağıt olur. Adette de dikkat edilmelidir.