Orijinalini görmek için tıklayınız : Tasarı Geometri
osenturk
29-05-2006, 22:33
izdüşüm kavramı , nokta, dogru, düzlem, değiik konumlu cisimlerin izdüşümleri, ilişkileri ve problemleri, aksonometrif perspektif.
SUVARY43
13-07-2006, 21:33
1 de bizde görmüştük.. Allah razı olsun FAHRİ hoca'dan.. Baya öğretmişti bu konuyu.. Ama çoğu kişi kaldı, zor bi ders demekki (bana kolay görünsede)
osenturk
27-07-2006, 00:01
walla bizim okulda en başbelası derslerin başında gelmektedir:)
projelerin haricinde tabi:)
ya korkutmayın ben daha yeni başladım
hilalerek
24-09-2006, 03:41
valla ne diim Allah kurtarsın....ben hala kurtulamıorum da:)
SerMimar
24-09-2006, 09:28
ya korkutmayın ben daha yeni başladım
selamlar, yok ya arkadaşların dedikleri kadar zor değil buna emin ol. yapılan tek şey bakmak ve görmek, ardından gördüğünü çizmek bu kadar :)
HABIPCELL
07-10-2006, 00:49
"sermimar" arkadasıma kesınlıkle katılıyorum o kadarda gozde buyutulecek bı ders degıl. zaten mımarlık derslerının hepsı kolaydır. "zor" olan ""hocadan"" kaynaklanır.
bakmak gormek ewet o kadar da zor degıl aslında yenı baslıyanlarda sorun yamasın sorunu celık yapılarda hesaplarda gorucekler:D
::caner::
11-11-2006, 23:00
1 de bizde görmüştük.. Allah razı olsun FAHRİ hoca'dan.. Baya öğretmişti bu konuyu.. Ama çoğu kişi kaldı, zor bi ders demekki (bana kolay görünsede)
dublee+1 alttan alan var hala yasinnn:D :D ...fahri hoca bu sene geçirir sanırım :rolleyes: ..
SUVARY43
17-01-2007, 20:43
dublee+1 alttan alan var hala yasinnn:D :D ...fahri hoca bu sene geçirir sanırım :rolleyes: ..
inşAllah geçersin kardeşim..
alttan olmazsa olmuyor bizim okulda. benimde haalaa 1. sınıftan bi dersim war. ismi lazım deil ;)
sinemizm
25-01-2007, 23:44
"sermimar" arkadasıma kesınlıkle katılıyorum o kadarda gozde buyutulecek bı ders degıl. zaten mımarlık derslerının hepsı kolaydır. "zor" olan ""hocadan"" kaynaklanır.
walla ben ozel yetenek sınawıyla gırdım.sınawa hazırlık donemınde de 3 boyutlu gorme yetenegımı gelıstırdıgımı dusunuyorum ama bu ders hakkaten kazık:) kı butunlemye kaldım zaten:(
SerMimar
13-05-2007, 20:18
"sabır" deyip susuyorum :)
suvary ve caner
vay be bizim kanka(lar) da burdaymış.baksen...
zor bir ders kim ne derse desin.eğer lise de kendi alanında görmedi ise burda öğreninceye kadar insanın canı çıkıyor.fakat dönem sonunda dersin ne kadar kolay olduğunu da öğrendim.millet olarak herşeye önyargılı yaklaşırız.herşey zor diye başından kestirip ataraz.ne kadar yanlış...
mimarlık ta perspektiften kolay bişi mi var ya yapmayın gözünüzde büyütüyosunuz bende birinci sınıfım ama perspektifte uraşdım ilk önce banada zor geldi ama deneye deneye yanlış yapmamayı öğrendim
sevimw88
27-10-2008, 20:47
walla allah yardicimiz olsun benimde birinci sinifta kaldi o ders hala alamadim :s
tasarı geometri ders notu arıyorum
vBulletin v4.0.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.