arkadaşlar köprülü vinçlerle(monoray) ilgili her türlü bilgi,çizim(varsa autocad ve diğre prog.)ve resime ihtiyacım var bana yardımcı olabılırmısınız.acil :(VE VİNÇİN ARABASINI VARSA DETAY RESİMLERİ LAZIM.ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER.
Volkan Donbaloğlu
29-10-2007, 21:54
Ne amaçla kullanılcak bilmiyorum ama cesan vinç firmasıyla irtibat kursan onlar belki yardımcı olabilir. bende autocad çizimi olucak ama biraz aramam lazım nerde bilmiyorum.aşağıdaki sitelerde çok kısa bilgiler,bir kaç çizim ve bir kaç fotoğraf var. Google dan aratın,detaylı bilgi içinde firmalarla görüşün en sağlam bilgiyi oralardan bulabilirsiniz. Nette kaynak boldur. Yeter bilgiye netten ulaşabilirsiniz,sonuçta çok detay bilgi olmaz zaten bunun hakkında. vikipedia dan serki.com dan bakın. Umarım faydalı olur.
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
teşekkür ederim bunları bende buldum ama bu konuda proje yapmış bir arkadaş vardır belki autocad çizimi vardır diye yazmıştım bunu.teşekkürler yardım için.bu arada yazmayı unutmusum ödevim için lazım olcak bana bu bilgiler. :confused:
arkadaşım vincin özel bir çizim programı yok.sen ne ile ilgilendiğini yazarsan yardımcı olurum
Bence konunun bu başlık altında devam etmesinde fayda var.
Ekli dosyada vinçlerle ilgili bilgiler ve çizimler var.
İyi çalışmalar.