Orijinalini görmek için tıklayınız : Ilgınc Merdıvenlere ornek
Arkadaslar bende sızlere ısın en eglencelı gorsel kısmına ornekler verıcem ama bıraz ılgınc olanlarına ;)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mermerci 25-10-2007, 17:35 gerçekten çok ilginç merdivenler.tasarımlar harika ve bir o kadar da ilginç.insanoğlunun aklı sınır tanımıyor
Erman GÜDÜ 25-10-2007, 17:44 İlginç ve kullanışsız bence.
İlginç ve kullanışsız bence.
Oyle dıyorsunuz ancak uygulayıp bırde kullanmıslar bana kalırsa bır tek ılk resımdekı merdıven kullanımaz.. Bunun dısındakıler kullanılabılır eee nedemısler tasarım bır nevı ucmak demek degılmıdır ?:cool:
Bence de güzel olmuş, benim favarim ise 5. yani sondan ikinci tasarım, çok hoş olmuş...
murat_ang 14-02-2008, 17:44 Arkadaşlar gerçektende ilk merdiven mühendislik kurallarına ters düşmektedir. Bir defa mühendislik, konfor ve rahatlığı sunmalı kullanıcasına. Ancak bu birbirinden ters resimler gerçekten mühendis işi değildir:)
Volkan Donbaloğlu 14-02-2008, 18:18 Arkadaşlar gerçektende ilk merdiven mühendislik kurallarına ters düşmektedir. Bir defa mühendislik, konfor ve rahatlığı sunmalı kullanıcasına. Ancak bu birbirinden ters resimler gerçekten mühendis işi değildir:)
bu merdivenlerin yapım amacı sizce nedir?
inşaatçı87 23-03-2008, 10:24 çok güzel bi paylaşımdı teşekkürler b arada ben foruma yeni katıldım herkese slmlar
SerMimar 23-03-2008, 10:37 çok güzel bi paylaşımdı teşekkürler b arada ben foruma yeni katıldım herkese slmlar
aramıza hoş geldiniz, paylaşımlarınız daim olsun.
atmaca34 30-06-2008, 18:30 cok ilginç gelmedi
çok ilginçler hatta beyaz olanı anlamakta biraz zorluk çektim baya bi incelemek zorunda kaldım :)
Evet değişik tasarımlar. Mimarlar bunun için var :)
mım feyza 05-07-2008, 15:35 çok değişik zaha tarzı bi şey bunlar
çok güsel bence mühendislik mimarlık burdadır bence normali herkes yapar :D
yesilll24 08-09-2008, 18:55 merdivenler güzelmiş enterasan..
iyidumrul 24-09-2008, 12:40 2. resim de bana kullanışlı geldi
ama şunu belirtmeliyim ki
mühendislik daha rahat merdivenler sunabilmeli
paylaşım için teşekkürler.
OzgeGuven 25-02-2009, 02:13 Eğer her türlü insanı dusunecek olursak ilk sekıldekı merdıvenden yaslı , sakat ,kucuk cocuk vb ınsanlar kullanamazlar..İçlerinden sadece 2 tanesı kullanıslı :) bazılarınında cızımı zor :)
A.Gökhan ALPTEKİN 26-02-2009, 00:54 Benden de birkaç merdiven örneği ki ilk merdiven çok hoşuma gitti çok eğlenceli.. :)
[Only registered and activated users can see links]!/25.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/24.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/23.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/21.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/20.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/19.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/16.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/15.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/14.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/13.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/12.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/9.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/7.jpg
[Only registered and activated users can see links]!/1.jpg
Arkadaslar uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım ben yokken baslıgıma baya ılgı gordum herkese cok tesekkur edıyorum. Aralarında olumlu yorumları olanlar bır haylı fazla dıger arkadaslarımada saygı duymak lazım herkesın fıkrı onemlı en son arkadasımızın gonderdıgı merdıvenler hakıkaten cok ılgınc ve guzeldı sızınde paylasımınız ıcın tesekkur edıyorum...
Tekrar merhaba...
|