Orijinalini görmek için tıklayınız : Primavera 5.0 kurulumu hakkında yardım

akazanciog
22-10-2007, 11:09
Herkese merhabalar. Öncelikle yapılan hain saldırılar nedeni ile Milletimizin başı sağolsun.
Primavera 5.0 ı internetten indirdim. Ancak kurulumunda sanırım bir şeyleri yanlış yapıyor olmalıyım ki, programı kurduktan sonra açmaya çalıştığımda MySQL server falan bişeyler çıkıyor ekrana. Rica etsem bana kurulumu adım adım anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Herkese kolay gelsin.

ulubilge
22-11-2007, 13:04
Herkese merhaba ...
Foruma yeni katıldım . Yukarıda yazılan sorun benimde başımda var . Microsoft ' un sitesinden MSDE programını indirip kurdum ancak yinede primaverayı kuramadım . P5 kurmuş olan birisi yardım edebilir mi ?

mustafaprm
22-11-2007, 14:03
programı stand-alone kurduğunuzdan emin olun

ulubilge
23-11-2007, 10:39
Stand alone kuruyorum , ancak yinede "Unable to connect to the database. Would you like to configure the database connection now?" şeklinde uyarı veriyor . Bunun yanında Login: Admin Pwd:Admin olarakda kabul etmiyor .

EMporto
26-12-2007, 12:43
Bende kurdum ve aynı sorunla karşılaştım.

P5 kurulumu mysql database sistemi istiyor, yaptığınız proje planlamasını database e yazıyor ve bu database de mysql database

Mysql database sisteminin çalışması için sisteminizde SQL server kurulu olması lazım, işte bu nedenle p5 in kullanacağı database i bilgisyarınıza kurulan sql server programında yaratıp bir kullanıcı adı ve şifre vererek p5 i yarattığınız o database e bağlamanız gerekiyor

Yani p5 kurulumuyla iş bitmiyor, mysql ayalarını da yapmak lazım

Ben bu hata ile karşılaşınca ingilizce kurulum yardım dosyasını açtım orda çok detaylı anlatılıyor, fakat kendim işlerim yogunluğu nedeniyle deneyemedim, kuruldugu gibi duruyor bende hiç uğraşmadım

Boş bi vaktimde vakit ayırıp detalı bi şekilde o dökümanı okuyup sistemi kurup çalıştırınca adımları bir bir burda yazar size de anlatırım, söz vermiş olmakistemiyorum umarım işler müsade eder :)

şimdilik hoşçakalın

Not: ingilizceniz iyi ise yardım dökümanından sizde bu işi yaparsınız

Deathblow
10-03-2008, 19:14
programı kuran biri yardımcı olursa çok ii olur :(

chaissa
19-04-2008, 12:26
merhaba arkadaslar,
koskoca forumda P5 i bilgisayarına kurabilen birisi yok mu gercekten? stand alone olarak kuruyoruz ve database config mesaj kutuları ile karsılasınca sonsuz bir kısır donguye girip bir turlu programı acamıyoruz.. ACİL YARDIM lutfen...

Deathblow
19-04-2008, 23:12
mysql server kurulumu hakkında yardım ederseniz çok iyi olur ya bende kuramıyorum bir türlü P5'i :(

ilhana38
12-05-2008, 19:41
bu programı kurabilen birisini o kadar aramama rağmen daha bulamadım :(

serdaruys
31-01-2009, 23:42
Arkadaşlar birisi rapidshare.com a upload etse daha makbule geçecek. Kurunca bilgi veririz burdan.