Ömer UYSAL
26-05-2006, 22:12
Arkadaşlar cidden çok kullanışı bir program... Deneyin yorumlarınızı bekliyorum..
Link : [Only registered and activated users can see links]
Ömer UYSAL
yükledim ama runtime error 53 hatası verdi ne yapmam lazım
Ömer nereden buluyon sen bunları yaw :cool:
Saygılar.
sayın boza siz çalıştırabildinizmi bunu
bu program ms-dos tabanlı dll application ları destekliyor dolayısıyla xp altında bunu çalıştımanız pek mümkün görünmüyor zaten arkadaşın yazdığı "run-time error '53' file not found" mesajı buna ışık tutuyor. Böyle paylaşımları bence önce upload eden arkadaşlar kendileri bi denesin. Çalışmayan bu programlar hem indirenler için zaman kaybı, hemde upload eden arkadaşlar için bir zaman kaybıdır.
Saygılarımla.
arkadaşlar Ömer bunun crack'ini linkte vermemiş nasıl çalıştıracaksınız ki? nasıl yorumlayacaksınız ki? umarım yakinda cracki de link edilir :)
teşekkür ederim sayın boza win98de deneyeyim birde bakalım. Evet denedim ama gene olmadı sayın boza dediğiniz gibi crackli değil yada yanlış carcklenmiş ah şu run hatasıda olmasaydı mükemmel olurdu
beyaz035
31-05-2006, 21:46
programı gökte araken sitede buldum tam da ödev teslimi yapacaktım ama ufak bir run var program açılmıyor kayıtdefterinde hata veriyor düzeltirseniz saygılarla güncellemenizi bekliyeceğim
insmuhgk
09-07-2006, 04:18
ögrenciler neysede boza gibi profesyonel bir arkadaşın bu tür ekmek parası kazanılan programların kırığına tevessül etmesini anlamıyorum, bi düşün sayın boza sen yıllarını verip buna benzer bir program geliştirsen ve hizmete sunsan, sonrada birileri bunu kırıp kullanıma sunsa, neler düşünürdün, yazılımcı Ali Osman beyi tanıyorum, ve konsol tip İstinad duvarı kullanıcıyım, ihtiyacım olunca paşa paşa ödeyip parasını satın aldım, çelik içinde başka proğramlar olduğu için gerek görmedim, demem oki, emeğini ortaya koyarak para kazanan müh. arkadaşların emekleri nasıl saygıdegerse, proğram yazılımcılarınkide en az o kadar saygı değer ve takdire şayandır.
selamlar.
uzman ins. müh. G.KÖSE
crack talebinde bulunmam kendim için degil di, link veren arkadasla biraz bu konuda özel msj da sürtüştük işin aslını bu. AliOsman beyi bende tanıyorum, ve bende de onun konsol istinat duvarı hesap programı lisanslı olarak mevcut.
Saygılarımla.
İsmail SKBN
09-07-2006, 18:06
Arkadaşlar müsadenizle konuyu kilitlemek istiyorum. crack e hepimiz karşıyız. ama ekleyen arkaşın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. programın demo versiyonu varsa araştırıp koymaya çalışacağım.
inşaatforumu.com da herkesin hakkına saygı duyuyoruz ve crack ve hak sahibinin izni olmadan ve kaynak belirtmeden hiçbirşey yayınlamıyoruz bu kural bütün üyelerimiz için geçerlidir.
saygılarımla..