arkadaslar ben erasmusla yurt dışına cıktım.
Burda water supply and wastewater disposal dersi aldım.
fakat bu ders hakında bir bilgim yok.
lütfen bana su getirme ve kanalizasyon ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.ders notları veya internetten sayfa linki gonderiliseniz sevinirim.ben aradım bir türlü bulamadım.
simdiden teşekür ederim!
e mail da gonderebilirsiniz
[Only registered and activated users can see links]
inşaat34
03-10-2007, 14:13
Arkadaşım bu kitabı edinirsn sana faydası olucaktır.
SU GETİRME VE KANALİZASYON UYGULAMALARI
yazarlar :
Yrd.Doç.Dr.F.İLTER TÜRKDOĞAN
İnş.Müh.KAAN YETİLMEZSOY
İÇİNDEKİLER :
• Nüfus Hesapları • Düşey ve Yatay Su Toplama Tesisleri • İzale Hatları • Hazneler • Şebeke Sistemleri • Kanalizasyon • Borulara Gelen Dış Yükler ve Tespit Kitleleri • Abaklar ve Ek Çizelgeler • İlave Çizimler ve Detaylar
(su vakfı yayınları)
iyi çalışmalar...
M.Kemal VARCIN
03-10-2007, 16:17
sn sermelo;
Forumda bu konuyla ilgili bitirme tezini yayınlamıs sn Emre Dalgıc ın içme suyu sebekesi ve tasarımı aradıgın konuda yol gosterecegini dusunuyorum.Asagıdaki linkten dosyaya ulasabilirsiniz.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Alıntıdır.Sn Emre Dalgıc' ın kişisel sitesinden download edilmiştir.Paylastıgı bu bilgi için kendilerine tesekkurlerimi borc bilirim.
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
benim bitirme ödevim kentsel altyapı tasarımıyla ilgili yani kanalizasyon, içme suyu veya yağmur suyu toplama kanallarıı ile ilgili bir çalışma yapmam gerekiyor ve sonuçları program haline getirmem gerekiyor. bunu yapabilmem için ise ölü noktalar yöntemi, genetik algoritmalar gibi çözüm yapabileceğim metotları iyi bilmem gerekiyor. elinde bununla ilgili bir proje veya çalışma olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..
M.Kemal VARCIN
06-10-2007, 13:39
Arkadaslar yukarıda adresini vermiş oldugum dosyanın winrar sifresini vermeyi unutmusum.winrar sifresi [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) dur.
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
arkadaşlar hidroloji ve hidrolikle ilgili resim deney soru buna benzer bilgisi olan varsa rice ediyorum yardım edin
aneksank
13-03-2008, 09:26
Arkadaslar yukarıda adresini vermiş oldugum dosyanın winrar sifresini vermeyi unutmusum.winrar sifresi [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) dur.
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
arkadaşlar bu konuyla ilgili bitirme ödevi yapıyorum ama link ölmüş durumda eğer elinizde mevcutsa tekrar upload edebilirmisinz..
netcad içmesuyu modülü ile proje hazırlıyorum. bu program hakkında biligisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.tesekkurler.
manowar83
08-06-2008, 16:04
link ne yazıkki artık çalışmıyor
tekrar yükleyebilirmisiniz?
M.Kemal VARCIN
08-06-2008, 23:14
Sn Emre DALGIC ın yapmıs oldugu bitirme tezini bilgisayarımdan bulup tekrar upload ettim.Asagıdaki linkten indirebilirsiniz:
[Only registered and activated users can see links] .zip ([Only registered and activated users can see links] .zip)
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
Rise of Fall
11-06-2008, 16:28
Walla helal olsun adam iyi hazırlamış hoca hakkını vermiştir inşallah
ispinoze
23-09-2008, 10:49
eywallah teşekkür ederim arkadaşım...
M.Kemal VARCIN
24-10-2008, 13:32
Paylaşım için teşekür
Arkadaslar tesekkur etmek guzel birsey ancak bunu yazarak degil tesekkur butonunu kullanarak yapalım sadece tesekkur etmek için bu butonu kullanalım.Simdi sizin gibi sadece tesekkur etmek için yazanlar konu içinde mesaj kirliligine neden oluyor.Konu istenildigi gibi kullanılabilir olmuyor.Bu yuzden sadece tesekkur etmek için tesekkur butonunu kullanalım.Çogu moderator ve editor arkadasımız bu mesajları silmek zorunda kalıyor.Cunku kullanılabilir olmak için ve forum kuralları gereginden dolayı.Ve biliyorsunuz ki burada moderator olan yada editor olan arkadaslar sizin gibi bu siteye uye insanlar kendi işlerinin arasında foruma da katkı saglamak için cabalayan insanlar.Bu yuzden de kendi imzalarının altında bile bu tesekkur butonunu kullanalım yazısını yazıyorlar.Konuları okudugunuzda altındaki yazıyı da okur bu butonu kullanırsınız diye ve ayrıca bu sekilde yazılan mesajları silmekle ugrasmamak için.Duyarlı olunması dilegimle...
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...