Orijinalini görmek için tıklayınız : Havuzda Taşma Kanalı İnşaat Detayı Nedir?

Berkay146
28-09-2007, 16:33
Merhabalar; yandan taşmatı havuzlarda taşma kanalı (savak) inşaat detaylarını autocad/fotoğraf şaeklinde verebilecek arkadaş olursa sevinirim. Bu konuda bir çok araştırma yaptım ancak hiç birinde sonuç alamadım.

M.Kemal VARCIN
28-09-2007, 20:27
sn berkay146 umarım asagıdaki bilgiler size yeterli olur.Genelde havuz insaatı hakkında ince ayrıntılara girilmiş.Faydalı olacagını dusunuyorum.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Bu da yuzme havuzları hakkındaki yonetmelik ; (TSE 11899)

Bu arada 800. msjım oldu nice 800 msjlara... :)

Saygılarımla...

İyi Çalışmalar...

Ç.ÇALIK
28-09-2007, 20:32
800. mesajın hayırlı ve de uğurlu olsun sevgili arkadaşım. Forum senin gibi paylaşımcılarla yaşayacak...

Berkay146
29-09-2007, 05:50
Emeğiniz için teşekkür ederim ancak sanırım neyi sorduğumu anlamamışsınız. Kastettiğim şey yandan taşmalı havuz inşaatlarında taşmaların nasıl imal edildiği veya kesit detayı.;)