Berkay146
28-09-2007, 16:33
Merhabalar; yandan taşmatı havuzlarda taşma kanalı (savak) inşaat detaylarını autocad/fotoğraf şaeklinde verebilecek arkadaş olursa sevinirim. Bu konuda bir çok araştırma yaptım ancak hiç birinde sonuç alamadım.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Havuzda Taşma Kanalı İnşaat Detayı Nedir? Berkay146 28-09-2007, 16:33 Merhabalar; yandan taşmatı havuzlarda taşma kanalı (savak) inşaat detaylarını autocad/fotoğraf şaeklinde verebilecek arkadaş olursa sevinirim. Bu konuda bir çok araştırma yaptım ancak hiç birinde sonuç alamadım. M.Kemal VARCIN 28-09-2007, 20:27 sn berkay146 umarım asagıdaki bilgiler size yeterli olur.Genelde havuz insaatı hakkında ince ayrıntılara girilmiş.Faydalı olacagını dusunuyorum. [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) Bu da yuzme havuzları hakkındaki yonetmelik ; (TSE 11899) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) Bu arada 800. msjım oldu nice 800 msjlara... :) Saygılarımla... İyi Çalışmalar... Ç.ÇALIK 28-09-2007, 20:32 800. mesajın hayırlı ve de uğurlu olsun sevgili arkadaşım. Forum senin gibi paylaşımcılarla yaşayacak... Berkay146 29-09-2007, 05:50 Emeğiniz için teşekkür ederim ancak sanırım neyi sorduğumu anlamamışsınız. Kastettiğim şey yandan taşmalı havuz inşaatlarında taşmaların nasıl imal edildiği veya kesit detayı.;) |