ozlemuysalll
27-09-2007, 23:29
belediye hizmet binası tasarım kriterleri sizce neler olmalıdır.kat planları ayrıntılı olarak okunabilen belediye binası örnekleri ne ihtiyacım var.şimdiden teşekürler
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : belediye hizmet binası ozlemuysalll 27-09-2007, 23:29 belediye hizmet binası tasarım kriterleri sizce neler olmalıdır.kat planları ayrıntılı olarak okunabilen belediye binası örnekleri ne ihtiyacım var.şimdiden teşekürler onur_gazi 02-11-2007, 09:59 merhabalar ben trakya üniv. 2006 mezunu mimarım benim proje 6 hükümet binası tasarımım duruyor çokta şık bir bina istersen beni ekle msn'ne sana göndereyim projeyi.kendine ii bak esat_tuna36 04-11-2007, 19:47 belediye hizmet binaları derken büyükşehir belediyesimi, normal belediye mi, ilçe belediyesimi? ama genel olarak sana şunları söylüyeyim - hizmet binası, sosyal tesisler vede başkanlık olmak üzere 3 ana bölümden oluşur -hizmet binasını halk kullanacağı için birimleri iyi yerleştirmelisin işlevsel olmalı örneğin gelir müdürlüğünü ve hizmet müdürlüğünü zemin katta düşünmelisin bence. - başkanın girişi asansörü ayrı olmalı. bitirme projem belediye hizmet binasıydı bu arada. loyalmate 06-11-2007, 07:46 Arkadaşlar neden msn den paylaşım yapıyorsunuz buraya yükleyin herkes faydalansın ERGUN_m 09-11-2007, 17:12 arkadaslar bizimde gorme firsati verirseniz memnun olurum saygilarimla |