Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar değerlendirir misiniz?

volvoxx
22-09-2007, 08:34
[Only registered and activated users can see links]

Kendi çekimimdir, yorum yaparsanız sevinirim...

statiker
22-09-2007, 11:21
söyleyecek veya eleştirecek kelime bulmakta zorlanıyorum...
tek kelime ile saçmalık

tevekkül
22-09-2007, 11:38
valla çok ilginç. haatalı mı sorusundan önce, acaba niye böyle yapmışlar? nedenini merak ediyorum.

inşaat34
22-09-2007, 13:31
söyleyecek veya eleştirecek kelime bulmakta zorlanıyorum...
tek kelime ile saçmalık
size katılıyorum;hangi anlayışla yapılmış;doğrusu idrak edemedim.hatta saçmalama dabiraz ileriye gitmişler.gerçekten çook üzüldüm.hala böyle yapların olması oldkça üzücü ve şaşırtıcı:(

nirengi
22-09-2007, 15:40
yok arkadaşlar niye öyle düşünüyorsunuz.
Tam anlamıyla bir sanat eseri o :)

şaka bir yana, mimari projelendirmede bazı sıkıntılar olabilir ama çözümü böyle çirkin şeyler olmamalıdır.
Millet olarak göz zevkimize uygun şehirleri haketmiyorsak o başka !

volvoxx
22-09-2007, 17:58
Arkadaşlar bu kapının ilk hâlini hatırlarım;normalde kapı biraz daha sağ tarafta ve biraz daha aşağıda idi,daha sonra evin önündeki yol yükseltilince,kapı aşağıda kaldı-çözüm de yukarıda-kapıyı yukarı kaldırıp üst tarafta bulunan betonu kırdılar sağ tarafta öyle alt tarafta kaldı ,ara sıra kafalarını o duvara çarpanlar da olmuyor değil...

tardem
24-09-2007, 09:48
anladığım kadarı ile üst kata çıkmak için yapılan merdivenin çalışabilmesi için biraz uzatılması gerekmiş.Usta camiasındaki teorik çözümlerden biri gibi :)
Tabii ki yanlış anlamışda olabilirim...(benzer bir görüntü ile karşılaşmıştım )

omarfaruk
25-09-2007, 17:55
oncelikle guzel bi resim. resmin tamamını gormeden yorum yapmak tam dogr gelmiyo. ama kalıpcı ve demirci cok karmaşık duygular içindeymş bence bu işi yaparken. dahası varmıyo dilimdeniiiiii

Erman GÜDÜ
28-09-2007, 21:01
buna denecek birşey yok ki :D saçmalığın saçmalığı :D

B.YILMAZ
29-09-2007, 17:32
arkadaşlar co sıvri gibi duracagım ama ne bilim bi amacını araştırmak lazım die düşünüyorum hem belki adam yamukları veriyordur :Dhehehe:)