Halil ÇAKICI
21-09-2007, 09:23
[Only registered and activated users can see links]
([Only registered and activated users can see links])htt p://img153.imagevenue.com/loc616/th_62557_Goruntu64275_122_616lo.jpg
([Only registered and activated users can see links])htt p://img12.imagevenue.com/loc923/th_62563_Goruntu84288_122_923lo.jpg ([Only registered and activated users can see links])
nereye ait bu fotoğraf?
Köprü, İyi niyetle yapılmış bir planlamanın eseri gibi duruyor. Yani hata yoktur diye düşünüyorum. Ana yolu köprüden önce trafiğe açmak ve daha sonra tekrar kapatmamak için alt yol ile birlikte yapılmış olmalı..
Halil ÇAKICI
21-09-2007, 13:23
köprü bir tane değil ankara polatlı arasında bu köprülerden 2 tane gördüm.yapılalı bayağı olmuş gibi.şimdiden saklıyoruz zamanı gelince geçeriz üstünden
A.Gökhan ALPTEKİN
21-09-2007, 21:09
Eğer faaliyette olan yolla aynı anda yapıldıysa yapılışı mantıklı olabilir belediyeleirin veya karayollarının ayrılacak bütçesiyle geri kalan projede tamamlanır...
Geçen günlerde gazetede gördüğüm (Muş veya Bitlis te) temelsiz ve kolonlarının çoğunda donatı bulundurmayan TEDAŞ binasını gördükten sonra bunlara ılımlı bakıyorum...
Erman GÜDÜ
30-09-2007, 01:59
Tahminimce devlet bu yolu bir siyasi parti döneminde yaptırmış sonraki seçimlerde o parti kaybetmişse böyle kalmıştır :D Neyse köprüyü yaptık yoluda bi 50 sene içinde atarız :D:D
volkansarı
01-10-2007, 21:32
köprüyü yapalımda yolu 1 ara hallederiz
algorist
02-10-2007, 07:51
İlk olarak yapılacak olanlar sanat yapılarıdır. Köprüler, menfezler,tüneller... Burada herhangi bir hata yok. İşlem sırası doğru, belirlenen zaman içinde de bitirilecektir. Ülkemizin ekonomik koşullarını göz önüne almak lazım. Her yere birden ödenek ayrılamıyor malesef.
boran192
03-10-2007, 11:49
yanılmıyorsam konya dada boyle bır kopru vardı
onurbora
05-10-2007, 13:55
İlk olarak yapılacak olanlar sanat yapılarıdır. Köprüler, menfezler,tüneller... Burada herhangi bir hata yok. İşlem sırası doğru, belirlenen zaman içinde de bitirilecektir. Ülkemizin ekonomik koşullarını göz önüne almak lazım. Her yere birden ödenek ayrılamıyor malesef.
Aynen katılıyorum ben de size..Bence işleyiş sırasında bir hata yoktur..
komik..eskişehirde kutahya yolu uzerinde bi koprulu kavsak insaatı baslamıstı yıllar once...6-7 yıl o kopru ayakları ve kopru oyle bekledi...en sonunda gecen yıl acılabildi..yolda tabiiki daha gecen yıl yapıldı...oluyor boyle seyler maalesef guzel ulkemizde
Bu köprülerden aynısından Gebze-Dilovası d100 yolu üzerinde var.Yıllardır öle duruyor.sanırsam tem oto yolundan D100 'e geçiş yapmak istemisler ama ne yzaık ki baya uzun sürmüş.Başka mantıklı açıklama bulamadım:)