Henüz uygun bir çatı bulamadım...özür..
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Gördüğüm kadarıyla yeni sürüm archicad rendderlerinde problem var galiba..Kamera ayarlarından falan kaynaklanıyor olabilir.Archicad 7 ile 4yıl kadar mutfak ve oda tasarımları yapmıştım hiç böyle yakın planda kalan kısımların küçük uzak planların büyük gözüktüğü ters bir perspektiv karşıma çıkmadı.Nasıl beceriyorsunuz hayret.
SerMimar
19-10-2007, 20:34
kemalsert emeğine sağlık,
otoparktaki ahşaplar sence sağlıklı olarak çalışır mı?
balkonları nasıl taşıtıyorsun kiriş felan mı düşündün?
bina girişi ile otopark girişinin büyüklüğü sence normal mi? arabası olan biri binana girebilir bence..
kaplamalar konusuna ve ışık konusunda çalışmalısın.
mutfağın yanındaki sanırım kiler?
aile fertleri ya da misafirler televizyonu yan yan mı izliyorlar?
eline saglik allah agiz tadi ile kullanmayi nasip etsin kardesim.))))
hatalar da olsa bende güzel olmuş.bir anda olmayacak şey tabiki profesyonel çalışma.ama azmedersen her şey olur kardeş.sende bizdensin yani archicadcisin.kolay gelsin...
SerMimar
03-02-2008, 00:14
sende bizdensin yani archicadci sin
bu tabiri sevdim :)
hatalar da olsa bende güzel olmuş.bir anda olmayacak şey tabiki profesyonel çalışma.ama azmedersen her şey olur kardeş.sende bizdensin yani archicadcisin.kolay gelsin...
Hepinizin canı sağolsun kardeşlerim...Hiç değilse içimi karartmadınız.herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.Ben profesyonel değilim ama hobilerimin arasında en çok zaman harcadığım bir konu tasarım.Çok seviyorum ve forumdaki arkadaşlarımızı hayranlıkla takip etmeye çalışıyorum.Forumumuza emeği geçenlere minnettarım.Sağlıkla kalın...