Orijinalini görmek için tıklayınız : Arcon mimari mimari( tasarım programı)

İsmail SKBN
20-05-2006, 16:27
ArCon - Visual Architecture is a modern planning and design software for architects, interior architects, prefabricated house and furniture manufacturers, real estate agents, private clients, in short - for anyone who has anything to do with planning and building.

ArCon has moved away from the traditional drawing of lines as design now takes place three-dimensionally. The original division between design and visualisation has been removed completely in ArCon. (demo)

link ([Only registered and activated users can see links])

gokhancnr
20-05-2006, 17:11
ARCON hakkında sunum...arconu tanımak isteyenler buyrun!(emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler mesaj yerine ulaştı sanırım alıntı yazmama gerek yok)
___İNDİR____ ([Only registered and activated users can see links])

hevalnizam
05-06-2006, 21:31
ARCON nun full sürümünü bulamabilirmisiniz

İsmail SKBN
06-06-2006, 19:59
arkadaşım sitemiz legal site olduğundan full sürüm sitede yayınlamak yasak. sadece demo ve tanıtım sürümleri (üretici firmanın yayınlanmasına izin verdiği programları yayınlayabiliyoruz.)bilgine.........

erline
11-07-2006, 22:35
Arkadaşlar adresinde arcon 2005 programını üye olarak ulaşabilirsiniz ben oradan aldım.Baya güzel bir program toplam boyutu 350 mb falan

İsmail SKBN
13-07-2006, 21:57
arkadaşım reklam yasak.

umutcan
03-08-2006, 11:51
mrb ben kayseri den ümit.mutfak grupları imal eden bir şirketde çalışıyorum.kitchendraw proğramını kullanıyorum ama arcon 4.0 da yüklü ..arcon da tıkanıyorum çizemiyorum çünkü yerleştireceğim dolabları istediğim noktalara atamıyorum bunun için üst görünüşte çalışmam gerekiyor.fakat sadece perspektif görünüşte dolaplara işlem yapabiliyorum.lütfen yardım cı olur musunuz?mailim:[Only registered and activated users can see links]

İsmail SKBN
21-08-2006, 18:50
arkadaşım sana kicthen draw yada adeko mutfak programını öneririm adeko türk yazılımı ve fiyatıda oldukça uygun. arconla falan uğraşma bence

adakuaty
26-07-2008, 18:54
teşşekkür ederim