tuba23
19-08-2007, 18:42
hazırladıgım güçlendirme konusuna bir kaç problem eklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bana ulaşırsanız sevinirim saygılar hepinize kolay gelsin:)
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : güçlendirme problemleri lazım bana tuba23 19-08-2007, 18:42 hazırladıgım güçlendirme konusuna bir kaç problem eklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bana ulaşırsanız sevinirim saygılar hepinize kolay gelsin:) Ç.ÇALIK 19-08-2007, 19:04 Sayın Zekai Celep ve Nahit Kumbasar ın "Deprem Mühendisliğine Giriş ve Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı" adlı kitabından konuyla ilgili kapsamlı bilgilere örneklere ve problemlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca birçok konuda yararlı bilgiler içeren bu kitabın mühendisler için bir başucu kitabı olduğu kanaatindeyim. M.Kemal VARCIN 19-08-2007, 19:34 Ç.Çalık arkadasımızın dedigi kitap gercekten cok guzel bir kitap her insaat muhendisinin elinde olmalı diye dusunuyorum. TUBA23 konunuzu internette arastırdınız mı bilmiyorum ama.Asagıda vermiş oldugum linkte guclendirmeyle ilgili fotograflar ve makaleler bulunmakta.Umarım işine yarar. [Only registered and activated users can see links] Saygılarımla... İyi Çalışmalar... uğur oflaz 21-08-2007, 15:32 sn tuba23 güçlendirme konusunda sormak istediğiniz nedir aşağıdaki e mail adresimden sorabilirsiniz uğur oflaz proje kontrol müşaviri [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] didiserdos 10-01-2009, 20:17 Yapı güçlendirme konusunda projesinden imalatına kadar sormak istediğin herşeyi sorabilirsin..... |