İsmail SKBN
18-08-2007, 10:11
3D Home Architect® ([Only registered and activated users can see links]) TRİAL
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 3D Home Architect® trial versiyon İsmail SKBN 18-08-2007, 10:11 3D Home Architect® ([Only registered and activated users can see links]) TRİAL [Only registered and activated users can see links] halilyumak 17-02-2008, 09:22 proğramı indireceğim link çalışmıyor digimen 07-03-2008, 09:12 forumla neden ilgilenen yok merak ediyorum,çok güzel bir forum fakat moderatörler konularla hiç ilgilenmiyorlar, Ç.ÇALIK 07-03-2008, 09:47 Forumda birçok konu ve mesaj var takdir edersiniz ki forumdaki moderatör ve yöneticilerin var olan tek işleri forumdaki mesajları takip etmek değil çünkü yöneticilerin çoğunluğu ya öğrenci ya da çalışmaktalar. Birileri mesajlara bakıp linkin yenilenmediğini belirtmedikçe çoğumuzun o an o konudaki durumdan haberi olmuyor.Bu nedenle sizlerde forumdaki moderatörlerin konularla ilgilenmedikleri gibi bi izlenim oluşabilir. Hepimiz elimizden geldiğince gördükçe ilgilenmeye çalışıyoruz gönüllü olarak. Aramıza yeni mderatör arkadaşların katılması ile inşallah forumda mesajlar daha yakından takip edilebilecektir. Saygılarımla... barbossa 12-03-2008, 09:52 İsmail kardeşim güzel düşünmüşsünüz ama ben bu programı indiremedim. Çünkü link çalışmıyor. barbossa 12-03-2008, 09:54 Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. kara bela 29-03-2008, 00:04 3D Home Architect® ([Only registered and activated users can see links]) TRİAL [Only registered and activated users can see links] insallah aradigim programdir |