by_fenaaa
18-05-2006, 18:04
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
[Only registered and activated users can see links]
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
[Only registered and activated users can see links]
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : SelÇuk Ünİversİtesİ by_fenaaa 18-05-2006, 18:04 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ [Only registered and activated users can see links] pcclock 20-05-2006, 13:33 iyi günler yeni farkettim selçuk üniversitesinden misin bende o kadar zaman dır bakınıyorum bizim selçuktan da birileri varmı diye ama goremiyodum by_fenaaa 20-05-2006, 13:37 selçuktan çok üye var ama aktfilikleri az... ;) gokhancnr 20-05-2006, 15:18 selçukluyuz arkadaşlar aaaa sizde! pcclock 21-05-2006, 12:25 arkadaşlar sizleri gordugume sevindim zaten boyle bir foruma kendinie bişeyler katmak isteyen her selçuk üni li üye olacaktır diye düşünüyorum tabi burda paylaşımın çift yonlu ooldugunu da unutmayalım yoksa olay bencilliğie kacar ki boyle bişeyi de düşünecek arkadaş yoktur sanırım bişeyler ogreniyosanız bişeyler de ogretmelisiniz neyse kısa kesiyorum butun arkadaşlarla olabileceği gibi selçuklu arkadaşlarla dayanışma içine girebiliriz cunku birimizin eksiği diğerimizde mutlaka mevcuttur cevremizdeki insanları forum aracılıgı ile bişeyler oğretme yoluna gidebiliriz herekkese iyi gunler... designer 15-07-2006, 16:49 ben de selçukluyum arkadaşlarrr by_fenaaa 15-07-2006, 17:02 2 kişi daha ayrıca pcclock sana katılıyorummm ;) Altuğ 31-10-2006, 14:10 Merhaba arkadaşlar bende Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunuyum. Görüşmek diliğiyle... benna2005 01-11-2006, 11:12 ben Selçuk Üviversitesi 2. sınıf inşaat müh. öğrencisiyim... önerilerinizle ve bilgi birikiminizle bizlere yararlı olacağınza inanıyorum... selmalar, iyi çalışmalar! zamora 01-11-2006, 22:09 Sevgili Kardeşim 1) Hemen bir bilgisayar al 1') Okulda mecburi Betonarme proje var zaten bitirmeni Çelikten al, asla trafik,ulaşım filan gibi kolay derslerden alma. Alsan ne olur, bir bayan olarak şehirden uzak dağ başında yol mühendisi olacak isen bilemem tabii. 2) Okul Bitmeden AutoCAD, SAP2000,XSTEEL ve IDE ya da STA4CAD öğren. Okul bittiği zaman çelik düğüm nokta detayı nedir diye sağa sola koşma. 3)Yaz tatillerinde yatmak ve Antalya da kaydıraklarda kaymak yerine toz içindeki şantiyelerde her sene en az 1 ay bedava çalış. 4) Boş zamanlarında anlaştığın proje bürolarından birisinde ayak altında dolaş, Çizebileceğin ufak tefek çizimlere yardım et, Belediyeye evrak götür, Odaya proje bırak, şantiyeye uğra. 5) İşçilerle çay iç. 6) Stajlarını asla Naylon staj yapma, kimseden staj dosyası araştırma dosyan kendi hazırladığın çalışmalardan oluşsun. 7) Bol bol NPU,ya da IPE gör, Ø8,10,12,14,16,18 ve varsa Ø20 mm lik demirlerden demirciye kestir evde hergün bak. 8)İmkanın varsa Geriye kalan 1 ayda yabancı dil için Yurtdışına git, yoksa kendine bir yabancı arkadaş bul 9) Bunları yaparsan okul bitince tecrübeli eleman olmak için arada kalan mesafeyi çabuk kapatıp hemen maaşında artış sağlayan ve çalışırken rahat eden birisi olursun. Aksi taktirde ZOR. Bunları yazarken olmayacak şeyler yazdığımın da farkındayım. benna2005 02-11-2006, 12:12 öncelikle çok teşekkür ederim, 1. bilgisayarım var ve İde cad çalışmaktayım 2. Teşekkür ederim ben de Çelikten Almayı düşünüyorum 3. 2 yazdır şantüyelerdeyim, proje takip işleri yapıyorum 4. bu konuda biraz sıkıntılıyım hocalarımla da konuştum Konya da çalışabileceğim bir proje bürosu istiyorum( bilginize önerileriniz olursa çok memnun olurum) hem maddi yönden rahatlamaya hem de mesleği konya da ilerletmek istiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim 5. yazın şantiye de harçta kardım, tuğla da ördüm ama daha fazlasına ihtiyaç var sizin de dediğiniz gibi... 6. Bu yıl İlk Stajım var ve ben konya da işi ilerletebileceğim büyük bir şirkette çalışamak istiyorum ne yapmalıyım??? 7. demirlerle aram iyidir ama 8 lik var elimde:) 8. yabancı dil en büyük sorunum!.. farkındayım dediğiniz çok mantıklı... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM! KONYA DA ÇALIŞACAĞIM BİR BÜRO ARIYORUM HERKESE DUYURULUR! (S.Ü.İnşaat Müh. Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim) angela 02-11-2006, 14:33 Ben buna yakın bir şey yaptım. Okul bitince birkaç kişiye rica ettim. Zorla başladım. Şu anda memnunum. :) ylmzzz 11-11-2006, 19:01 selam arkadaşlar ben de selçuk üniversitesi inşaat mühendisliği 3. sınıftayım. ben de kıştan sonra haftasonlarımı şantiyede değerlendirmek istiyorum. büro daha sonra geliyor benim için. şantiyeci olmak istiyorum. şantiye araştırıyorum baharda işe başlayacağım. haftasonlarımı feda edicem artık. herkese kolay gelsin... yardım edeceğim her hangi bir konu olursa buyrun. Konyalıyım sadece inşaat değil her konuda fikir alışverişi yapalım derim. :) benna2005 11-11-2006, 22:38 bilgi alışverişinde bulunmamız çok iyi olur mesela nerede çalışabiliriz kış dönemi için(büro olarak)... ayrıca ben inşaat mühendisliği öğrenci topluluğu için de çalışıyorum yüz yüze konuşma imkanı bulabilirsek çok iyi olur... [Only registered and activated users can see links] ylmzzz 12-11-2006, 18:56 bilgi alışverişinde bulunmamız çok iyi olur mesela nerede çalışabiliriz kış dönemi için(büro olarak)... ayrıca ben inşaat mühendisliği öğrenci topluluğu için de çalışıyorum yüz yüze konuşma imkanı bulabilirsek çok iyi olur... [Only registered and activated users can see links] ben araştırıyorum. inşaat ve mimarlık sektöründe birkaç tanıdık yerle görüşeceğim. daha olmazsa kışın büro gibi bir yerde, yazın da şantiyede çalışmak daha iyi olur. mail adresini aldım. kişisel bilgileri maille yollarım. yüzyüze konuşuruz belki çalışacak kaliteli bir yer buluruz. öğrenci topluluğu da hiç fena olmaz. sanırım sen de ikinci öğretimsin. kesin görmüşüzdür zaten birbirimizi. mail ve msn adresim: [Only registered and activated users can see links] SerMimar 13-11-2006, 07:38 öncelikle çok teşekkür ederim, 1. bilgisayarım var ve İde cad çalışmaktayım 2. Teşekkür ederim ben de Çelikten Almayı düşünüyorum 3. 2 yazdır şantüyelerdeyim, proje takip işleri yapıyorum 4. bu konuda biraz sıkıntılıyım hocalarımla da konuştum Konya da çalışabileceğim bir proje bürosu istiyorum( bilginize önerileriniz olursa çok memnun olurum) hem maddi yönden rahatlamaya hem de mesleği konya da ilerletmek istiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim 5. yazın şantiye de harçta kardım, tuğla da ördüm ama daha fazlasına ihtiyaç var sizin de dediğiniz gibi... 6. Bu yıl İlk Stajım var ve ben konya da işi ilerletebileceğim büyük bir şirkette çalışamak istiyorum ne yapmalıyım??? 7. demirlerle aram iyidir ama 8 lik var elimde:) 8. yabancı dil en büyük sorunum!.. farkındayım dediğiniz çok mantıklı... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM! KONYA DA ÇALIŞACAĞIM BİR BÜRO ARIYORUM HERKESE DUYURULUR! (S.Ü.İnşaat Müh. Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim) GÖRÜŞELİM.. [Only registered and activated users can see links] aysebetul 21-11-2006, 23:49 Mİmarlik Okullari Dİyor Ama Sanirim Karmayiz :) Sİte İsmİnden Anlamaliydim:d Bende 2 .sinif MİmarliĞim Yenİ Sayiliriz Herkese İyİ GÜnler SerMimar 22-11-2006, 12:13 Mİmarlik Okullari Dİyor Ama Sanirim Karmayiz :) Sİte İsmİnden Anlamaliydim:d Bende 2 .sinif MİmarliĞim Yenİ Sayiliriz Herkese İyİ GÜnler selamlar ayşe betül, selçuk üniversitesinden ve mimarlık bölümünden birilerinin aramızda var olduğunu görmek beni onurlandırdı. bölümümüzden sadece ben varım diye üzülüyordum.. hoş geldin.. çalışmalarında başarılar dilerim.. ylmzzz 22-11-2006, 18:23 Mİmarlik Okullari Dİyor Ama Sanirim Karmayiz :) Sİte İsmİnden Anlamaliydim:d Bende 2 .sinif MİmarliĞim Yenİ Sayiliriz Herkese İyİ GÜnler hoşgeldin arkadaşım. sermimar hepimiz kardeşiz;) SerMimar 13-05-2007, 19:07 selamlar değerli arkadaşlar. uzun zamandır buradayım. sizlerle mimarlık ve yapı alanında paylaşımda bulunuyoruz.. selçuk universitesi öğrenci ve mezunlarını aynı çatı altında toplamayı amaçlayan web sayfamıza hepiniz davetlisiniz.. gelmezseniz darılırım walla :p [Only registered and activated users can see links] tevekkül 14-05-2007, 13:23 herkese selam ben de selçuk'lu olduğumu belirteyim. tabi lisans sdu ama şu an lisansüstünü selcuk'ta yapıyorum. gerçi yoğun iş temposundan yüksek lisansa zor zaman kalıyor ama:) romeo68 14-06-2007, 17:27 allah allah bende selcuk tezsiz yüksek lisans yapıyorum tevekkül 15-06-2007, 16:24 benimki tezli ama tezsizlerle beraber ara sıra yüksek binalar dersine geldim. *kardelen* 09-10-2007, 21:40 bende selçuktanım.paylaşımlar için teşekkürler.... privatee 03-06-2008, 17:00 merhaba arkadaşlar aranızda iç mimarlık okuyan arkadaşlar var mı selçukt üni den.. |