Orijinalini görmek için tıklayınız : Tünel kalıp sistemiyle ilgili öğretici animasyon
tünel kalıbın yapılışını anlatan çok güzel bir animasyon. umarım işinize yarar.
[Only registered and activated users can see links]
diğer link:
BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ ([Only registered and activated users can see links])
bilgi paylaştıkça büyür...
çok harika bir şey birde bunu hangı web sayfası varsa tabki adresden aldınız .yazarsanz sevınırm.bundn-an baska anımasyon varmı
gokhancnr 26-05-2006, 21:06 işte bize böyle şeyler lazım..öğretici olan herşey..emeğine sağlık arkadaşım..
Mühendis 27-05-2006, 09:04 Güzel bir sunum hazırlamışlar. Kullanılan teknoloji süper. Gördüğüm kadarıyla bi günde kalıbı söküp bir üst kata taşıyorlar. Bu sistemle 1 ayda ev sahibi olunabilinir... :)
premium download diyor ve yükleyemiyorum,başka bi şekilde yada yeniden yükleyebilirsem sevinirim,şu haliyle yüklemek mümkün değil:((((
premium download diyor ve yükleyemiyorum,başka bi şekilde yada yeniden yükleyebilirsem sevinirim,şu haliyle yüklemek mümkün değil:((((
Arkadasım Orada Free Yazan Yere Tıkla bir sayac saniye saycak,dosyanın buyuklugune gore zaman artıyor. Mesela bu dosyada 20-25 sanişye surer. Ondan sonra guvenlik kodu cıkacak resim seklinde o kodu yanındaki kutucuga yazarak Enter a bas. Inecektir. Inmezse sen yine buraya yaz demek ki sana karsı bi gıcıgı vardır, ben kulaklarını cekreim.
SkyCaptain 04-07-2006, 16:13 Yahu bu forum süper harbiden...
aradığım her konuda yardımcı veriler mevcut.
Teşekkürler...
Mühendis 04-07-2006, 19:23 Yahu bu forum süper harbiden...
aradığım her konuda yardımcı veriler mevcut.
Teşekkürler...
Değerli üyemiz bizler sizlere teşekkür ederiz. Elimizden geldiği kadar paylaşım yapmaya ve yaptırmaya çalışıyoruz. Sizinde paylaşım yapacağınız bilgileriniz, belgeleriniz var ise paylaşınız ki, sizin gibi foruma giren tüm kullanıcılar bu bilgi ve belgelerden faydansınlar.
M.Kemal VARCIN 06-01-2007, 19:49 alternatif link var asagıda oradan indirebilsiniz
[Only registered and activated users can see links]
İyi Çalışmalar...
ercumentse 30-05-2007, 09:18 Selamlar animasyon için teşekkürler.Bizde firma olarak ilk defa tünel kalıp konut işine başlıyoruz.Rusya da yapacağız.Gerek proje gerek teknik tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese kolay gelsin.
Animasyon ile tünel kalıp bu kadar basit ve sade anlatılamazdı bunu bulup bizle paylaşan arkadaşa çok teşekkürler...
jeffreyy 18-08-2007, 19:33 elinde buna benzer videoları olan arkadaşlar paylaşırlarsa tadından yenmez forum :)
muratenver 15-01-2009, 22:57 free diyoruz ama
ondan sonra error diyor
ilgilenirsen linkle sevinirim.
teşekkürler
M.Kemal VARCIN 15-01-2009, 23:08 free diyoruz ama
ondan sonra error diyor
ilgilenirsen linkle sevinirim.
teşekkürler
Adreste herhangi bir sorun yok yine mi diyeceksiniz ama.Evet adreste herhangi bir sorun yok.FREE ye tıkladıktan sonra yeni acılacak olan sayfada sure vardır o sure dolduktan sonra DOWNLOAD butonu cıkacaktır.Ona tıklayarak download edebilirsiniz.Daha once rapidshare den dosya indirmişseniz.Bir sure yazar ...minutes diye Kırmızı bir yazı ile o kadar dakika bekleyip tekrar deneyiniz.O zaman indirebilirsiniz.Eger o kadar beklemek istemiyorsanız.Modeminize restart atıp tekrar deneyiniz.Bu kez o surenin olmadıgını hemen download edilebilir oldugunu goreceksiniz.
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
harita_ynk 22-02-2009, 00:15 saolasın ...bi harita müh.olarak böyle b dataya ihtiyacım vardı saolasın
Emege saygı teşekkürler..
animasyon için çok teşekkürler...
özellikle biz mimarların bu sistemle ve onunla neler yapabileceğimiz konusunda bol ve anlaşılır bilgiye ihtiycımız var.
ne yazık ki ülkemizde bu sistem vasat toplu konut projeleri ile bir tutuluyor...
Kiptaş maltepe hilalkonutları 2.etapda lise/stajer olarak çalışıyorum. Ve tünel kalıp sistemi gerçekden müthiş bir şey.
|