Orijinalini görmek için tıklayınız : Gazbeton Çeşitleri

MahmutAy
08-04-2006, 14:52
DÜZ DUVAR BLOKLARI

[Only registered and activated users can see links]üz Duvar Blokları her türlü betonarme, çelik, ahşap, prefabrike ve yığma yapının iç ve dış duvarlarında kullanılan yapı malzemeleridir.
Ürün Boyutları

[Only registered and activated users can see links] (l) cm60Genişlik (b) cm25Kalınlık (d) cm7.5-35

Diğer boyut ve mukavemet sınıflarında üretim, istek üzerine yapılabilir. Kalınlıklar 2.5 cm'nin katlarıdır.GEÇMELİ DUVAR BLOKLARI

[Only registered and activated users can see links]çmeli Duvar Blokları, düz duvar blokları gibi yapıların iç ve dış duvarlarında kullanılır. Geçmeli bloklarda düşey derzlerde tutkal uygulamasına gerek kalmamaktadır. Böylece bir yandan uygulama hızı artarken diğer yandan tutkal tüketimi de azalmaktadır.
Ürün Boyutları

[Only registered and activated users can see links] (l) cm60Genişlik (b) cm25Kalınlık (d) cm15-35

Diğer boyut ve mukavemet sınıflarında üretim, istek üzerine yapılabilir. Kalınlıklar 2.5 cm'nin katlarıdır.U BLOKLAR

[Only registered and activated users can see links] hatıl yapımında kalıp kullanımını ortadan kaldıran, beton hatıl kullanılması halinde yüzeylerde oluşan ısı kayıplarını engelleyen u-kesitli bloklardır.
Ürün Boyutları

[Only registered and activated users can see links] (l) cm60Genişlik (b) cm25Kalınlık (d) cm17.5,20,25,30

Diğer boyut ve mukavemet sınıflarında üretim, istek üzerine yapılabilir. Kalınlıklar 2.5 cm'nin katlarıdır.
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

highidea
16-05-2006, 11:45
bilgilerin için tşkler

Mühendis
22-05-2006, 16:56
Gazbetonu sağlık açısından araştıran oldumu. Bana göre sağlıklı değilde o açıdan yani...

celebimuzaffer
08-08-2006, 11:18
evet gaz betonunu çevreye radon gazı yaydığına dair bilimsel bir araştırmayı gazetede bende okudum gazbeton yerine onun yerini tutabilecek başka birşey yok mu acaba?teşekkürler

İsmail SKBN
08-08-2006, 17:25
bims elemanlar var ama gaz betona göre +ve - leri var. dtm deki fuarda iki ürünüde ayrıntılı inceledim. ama tam bir kıyaslama yapan satış görevlisi bulamadım.

bimar
03-10-2006, 01:06
pomstra
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])