![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : !!!...Askerlik...!!! |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#211 (permalink) | ||
|
Bölüm Yöneticisi
|
Allah askerde olan kardeşlerimize de onları bekleyen sevenlerine de sabır ve sıhhat versin inşallah. Askere giden beklenen olmak da, bekleyen olmak da çok zor. Sevdiklerinden ayrı kalmak insana onlarla birlikte geçirip kıymetini o an bilemediğiniz bir saniyeyi bile özletebiliyor. Herşey özlemle daha kıymetli oluyor, düşünmeye değer anlamaya daha çok fırsatı oluyor insanın. Aslında asker sonrası başlıyor asıl hayat ve bu dönemden sonra kendini iyice toparlamak sağlam adımlarla hayata atılmak gerekiyor ki hayata karşı yenik düşülmesin.
|
| The Following User Says Thank You to Ç.ÇALIK For This Useful Post: | M.Kemal VARCIN (21-11-2008) |
|
|
#214 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
herkese selamlar. millet bende yeni mezun oldum bütün yazılanları okudum hakketen baya şaşırdım bazı şeylere şu anda ben bi işte çalışıyorum. ama aralıkta gitmediğime çok pişman oldum en erken zamanda gştmeyi düşünüyorum şu anda ama aralıkta gitmek en iyisiymiş galiba okuudklarım kadarıyla.daha önceden giden arkadaşlar artık pek uğramıyor galiba aralarında muhabbet baya koyuymuş. devam etse çok iyi olur yazışmaya. görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
|
#217 (permalink) | |
|
Uzman Üye
![]()
|
Alıntı:
zeliha sizinde az kalmıs.İnsallah su gibi gecer bir an evvel bulusursunuz.Plakaları sayın artık.Askerde iken en iyi ogrendigim seylerden birisi plakalardı ![]() Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
| |
|
|
|
|
|
#220 (permalink) |
|
Forum Yöneticisi
|
Arkadaşlar Üniversite Mezunu olduğunuz için kısa dönemde olsanız uzun dönemde çok rahat edeceksiniz. etrafınızda söylenenlere kulak asmayın söylenenlerin çoğu abartılıdır.Nerede askerlik yaparsanız yapın Zorluk derecesi sadece geride bıraktıklarınızla alakalı olacak yoksa askerlik yapmanın bi zorluğu yok.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|