+ Konu Cevaplama Paneli
21. Sayfa - Toplam 26 Sayfa var
BirinciBirinci ... 11 19 20 21 22 23 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 201 ile 210 ve 259

Konu: !!!...Askerlik...!!!

Deneyimli Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    26

Bence askerlikte geçen zaman insan hayatına benzer. Kimsenin hayatı bir başka insanın hayatına benzemeyecegi gibi askerlikte geçen zamanda herkes için farklıdır. Herkesin askerlik hatıraları farklı olacaktır, her insanın hayat hatıralarında olduğu gibi...........................

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Allah askerliğini yapanlara da bekleyenlerine de sabır versin benim de erkek arkadaşım askerde şu an şafak 27 az kaldı sağ salim kavuşmayı bekliyoruz artık mabellam bu isteğine kavuşmuş sıra benden sonra zelihaya gelsin diliyorum

3. The Following 2 Users Say Thank You to nilayserhan For This Useful Post:

mabellam (21-11-2008), zeliha3818 (10-11-2008)

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    8
    Askerlik anlatmayla anlaşılmıyor arkadaşlar bizzat gidip yaşamak gerek.
    bu arada şu ana kadar pek yorulduğum söylenemez ama 325. KD arkadaşları bekliyoruz.
    Ocak 18'de kısmetse teskeremi alacağım sonra ciddi bir iş arayışına gireceğim. Okulu bitirir bitirmez askere gelenlerdenim ve hiç pişman değilim. Ara vermeden hemen askerlik görevini yapıp gelmek daha iyi diye düşünüyorum
    Saygılar
    Görüşmek üzere

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    slm
    aynı dönemde askerlik yapacağız, bende ortacadan.hayırlı olsun şimdiden...

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Arkadaşlar bende nasipse bu aralıkta gidiyorum,tavsiyeleriniz bekliyorum,herkese şimdiden teşekkürler...

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    13
    Alıntı nilayserhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah askerliğini yapanlara da bekleyenlerine de sabır versin benim de erkek arkadaşım askerde şu an şafak 27 az kaldı sağ salim kavuşmayı bekliyoruz artık mabellam bu isteğine kavuşmuş sıra benden sonra zelihaya gelsin diliyorum
    sahiden de zor... bekleyen olmak da, beklenen olmak da... allah sabır versin hepinize arkadaşlar. günler su gibi çabucak akıversin de kavuşun sevdiklerinize (:

V.İ.P ÜYE
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    69
    Bir erkeğin iki yerde şansı iyi giderse sırtı yere gelmez ;
    1 ) ASKERLİK
    2 ) EVLİLİK

Normal yaşamda vakit geçmediğinde saatleri, bazende bir şeyin bitmesi için günleri sayarız, askerde ise dakikaları sayacaksınız. Geçmek bilmeyen dakikaları...... 5 ytl aldığınız çakma casio asker saati sırf bu yüzden verilen parayı kat ve kat hakeder.

Bence okuldan sonra hemen gidilerek aradan çıkartılması gerekir. Zira sonrasında yaşamı tam anlamı ile bölüyor. Mühendis olarak yol alıp belli yerlere geldikten sonra asker olup mermiden silahtan değersiz olmak, 18 yaşındaki pırpırlı astsubaydan emir almak zor oluyor.
    Hanginiz beni daha çok seviyor ?

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    13
    elmalı123 zaman konusunda söylediklerinde çok haklı. eşim( o zaman nişanlımdı) askerden geldikten sonra onda gözlemlediğim değişikliklerden biri de sürekli saatine bakmasıydı. beş dakikada bir istemsizce kolundaki saate bakıyordu ve bu alışkanlıktan kurtulması 15-20 günü bulmuştur galiba. sahiden de dakikaları saymışlar 5 ay boyunca.
    30 yaşında askerliğini yaptı. kendinden 8-10 yaş küçük insanlarla muattap olmak zorunda kaldığından bahsetti. en iyisi okulu bitirir bitirmez yapılması sanırım.
    allah herkesin gönlüne göre versin.

Katılımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    102

...

Alıntı mabellam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elmalı123 zaman konusunda söylediklerinde çok haklı. eşim( o zaman nişanlımdı) askerden geldikten sonra onda gözlemlediğim değişikliklerden biri de sürekli saatine bakmasıydı. en iyisi okulu bitirir bitirmez yapılması sanırım.
    allah herkesin gönlüne göre versin.

bizim şafak 56...inşallah benimde nişanlım 56 gün sonra burda olacak Allah tüm askerlere ve bekleyenlerine sabır versin askerlik zor olsada bi bekleyenin olması güzel en güzeli de kavuşmak zorluklara göğüs gerebilmek....
    bu arada mabellam Allah ömür boyu mutluluk versin hayırlı olsun darısı başımıza benim nişanlımda ne gibi değişiklikler olacak acaba sağ salim gelsin de......o yeter bana

11. The Following User Says Thank You to zeliha3818 For This Useful Post:

mabellam (21-11-2008)

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    7

bi an evvel askerliği yapmakta fayda var hele şu aralar durumda malum. belki terhisinde durum düzelir. heryerde bizim karşımıza çıkıyor. bende kısa dönem yapmanda fayda var derim bir an evvel gelir işine gücüne bakarsın.. soruları normal cevapla kazanamayacak gibi abartma ama yani hepsini yanlış yapma...sonra karışmam kötü olur

+ Konu Cevaplama Paneli