Allah askerliğini yapanlara da bekleyenlerine de sabır versin benim de erkek arkadaşım askerde şu an şafak 27 az kaldı sağ salim kavuşmayı bekliyoruz artıkmabellam bu isteğine kavuşmuş sıra benden sonra zelihaya gelsin diliyorum
Bence askerlikte geçen zaman insan hayatına benzer. Kimsenin hayatı bir başka insanın hayatına benzemeyecegi gibi askerlikte geçen zamanda herkes için farklıdır. Herkesin askerlik hatıraları farklı olacaktır, her insanın hayat hatıralarında olduğu gibi...........................
Allah askerliğini yapanlara da bekleyenlerine de sabır versin benim de erkek arkadaşım askerde şu an şafak 27 az kaldı sağ salim kavuşmayı bekliyoruz artıkmabellam bu isteğine kavuşmuş sıra benden sonra zelihaya gelsin diliyorum
mabellam (21-11-2008), zeliha3818 (10-11-2008)
Askerlik anlatmayla anlaşılmıyor arkadaşlar bizzat gidip yaşamak gerek.
bu arada şu ana kadar pek yorulduğum söylenemez ama 325. KD arkadaşları bekliyoruz.
Ocak 18'de kısmetse teskeremi alacağım sonra ciddi bir iş arayışına gireceğim. Okulu bitirir bitirmez askere gelenlerdenim ve hiç pişman değilim. Ara vermeden hemen askerlik görevini yapıp gelmek daha iyi diye düşünüyorum
Saygılar
Görüşmek üzere
slm
aynı dönemde askerlik yapacağız, bende ortacadan.hayırlı olsun şimdiden...
Arkadaşlar bende nasipse bu aralıkta gidiyorum,tavsiyeleriniz bekliyorum,herkese şimdiden teşekkürler...
Bir erkeğin iki yerde şansı iyi giderse sırtı yere gelmez ;
1 ) ASKERLİK
2 ) EVLİLİK
Normal yaşamda vakit geçmediğinde saatleri, bazende bir şeyin bitmesi için günleri sayarız, askerde ise dakikaları sayacaksınız. Geçmek bilmeyen dakikaları...... 5 ytl aldığınız çakma casio asker saati sırf bu yüzden verilen parayı kat ve kat hakeder.
Bence okuldan sonra hemen gidilerek aradan çıkartılması gerekir. Zira sonrasında yaşamı tam anlamı ile bölüyor. Mühendis olarak yol alıp belli yerlere geldikten sonra asker olup mermiden silahtan değersiz olmak, 18 yaşındaki pırpırlı astsubaydan emir almak zor oluyor.
elmalı123 zaman konusunda söylediklerinde çok haklı. eşim( o zaman nişanlımdı) askerden geldikten sonra onda gözlemlediğim değişikliklerden biri de sürekli saatine bakmasıydı. beş dakikada bir istemsizce kolundaki saate bakıyordu ve bu alışkanlıktan kurtulması 15-20 günü bulmuştur galiba. sahiden de dakikaları saymışlar 5 ay boyunca.
30 yaşında askerliğini yaptı. kendinden 8-10 yaş küçük insanlarla muattap olmak zorunda kaldığından bahsetti. en iyisi okulu bitirir bitirmez yapılması sanırım.
allah herkesin gönlüne göre versin.
bizim şafak 56...inşallah benimde nişanlım 56 gün sonra burda olacak Allah tüm askerlere ve bekleyenlerine sabır versin askerlik zor olsada bi bekleyenin olması güzel en güzeli de kavuşmak zorluklara göğüs gerebilmek....
bu arada mabellam Allah ömür boyu mutluluk versin hayırlı olsun darısı başımızabenim nişanlımda ne gibi değişiklikler olacak acaba sağ salim gelsin de......o yeter bana
mabellam (21-11-2008)
bi an evvel askerliği yapmakta fayda var hele şu aralar durumda malum. belki terhisinde durum düzelir. heryerde bizim karşımıza çıkıyor. bende kısa dönem yapmanda fayda var derim bir an evvel gelir işine gücüne bakarsın.. soruları normal cevapla kazanamayacak gibi abartma ama yani hepsini yanlış yapma...sonra karışmam kötü olur![]()
Paylaş