cvleng (18-05-2008)
vayyyy. şafak 32. sıkıldım artık askerlikten. forumdan da baya uzun süredir ayrı kaldım. nasıl gidiyor benim gibi dert çeken askerler![]()
cvleng (18-05-2008)
Şimdi sitede şöyle bir gezerken önceki yazdığım yzılara bir baktımherşeyi unutmuşum. Askerliği açıkcası böyle beklemiyordum. Allah tan kısa dönem yapıyorum. Lojmanlarda inşaat takım çavuşluğu yapıyorum ve inanın gördüğüm şeylere mantıklı bir açıklama yapmam imkansız. Umarım kendi adıma söylüyorum kendimi toparlayabilirim. Tüm asker kardeşlerime hayırlı tezkereler.
cvleng (18-05-2008)
Erman senin dustugun duruma aynen bende katılıyorum askerligi bu sekilde beklemiyordum hani derler ya hep askerlik insana cok sey katar bana sabırdan baska hiç birsey katmadı bunu anladım aksine askerlik suresi içinde benden cok sey goturdu.Keske askerlik acemi birligindeki gibi olsaydı diyorum bazen diger tum kısa donem arkadasların dedigi gibi.
Bende insaat takımı cavuslugu yapıyorum.Allahtan kendi yaptıgım işi yapıyorum yani insaat uzerine calısıyorum tadilattı, yeni yapılacak seylerdi, projelerdi vs vs bi suru iş.Bende kendimi toparlayamayacagımı dusunuyorum.İlk acıklandıgında dedim yine tekrarlıyor ve her zaman Allahıma sukrediyorum ki kısa donem cıkmıs.Uzun donemi belki kaldıramazdım.
Acemi birliginde iken 3 takımdan olusuyordu kısa donem birligi.Ben ikinci takım 4. manga da idim.takım komutanımız Mert ust tegmenimizin (kendisini cok severim her yonuyle bize yardımcı oldu Allah razı olsun) bir sozu vardı ilk gunlerde dedi ki askerlikte neyi ozleyeceksiniz biliyormusunuz?
" HALIYA CIPLAK AYAKLA BASMAYI " bunu ilk duydugumda o kadar da degil demiştim ama aradan bi kac hafta gecti o soze o kadar hak verdim ki.Bırakın sevdiklerinizi ozlemeyi dedigi gibi yalın ayak halıya basmayı bile ozluyorsunuz.
Bu arada bugun gaziantepteyim yani şafak 27
(askere gitmeden once askerlerin elinde bulunan safagın bulundugu (koskocaman 460 yazar ve o 460 yazan yazının içinde 460 tane kutucugun oldugu ve hergun bitiminde bu kutucukların karalandıgı sayfa), illerin bulundugu defterde de bugun surdayım safak bu yazıyordu ya ne kadar sacma diyordum ama simdi ne kadar degerli oldugunu anlamıs oldum)
Tum 319. Kısa donem arkadaslara ve askere yeni giriş yapan 321. Kısa donem arkadaslara Hayırlı tezkereler diliyorum.
Saygılarımla....
İyi Çalışmalar...
cvleng (18-05-2008), Erman GÜDÜ (18-05-2008)
Çimlere ve toprağa çıplak ayakla basmanızı tavsiye ederim, bizim de en çok özlediğimiz şeylerin başında onlar geliyor.
Sol göğsünüzün altındaki cevahiri karartmayın, hepsi hayırlısıyla geçer inşallah.
cvleng (18-05-2008)
17.05.2008 tarihiyle beraber bütün 319. K.D. arkadaşlar (cezası olanalr hariç) terhis olmuşlardır sanırım. Herkese geçmiş olsun dileklerimle...Yeniden siviliz![]()
cvleng (18-05-2008)
Askerde olan herkese Allah'tan sabır ve hayırlı teskereler dilerim.
tüm devrelerime(319) geçmiş olsun...
hoş bulduk tekrardan herkese geçmiş olsun ...
Ertesi sabah yaptığım kahvaltı çok keyifli gelmişti bana. Camdan denizin göründüğü de o gün dikkatimi çekmişti. (Askerden önce de o deniz oradaydı da, dikkatimi çekmezdi)
Kemal kardeşimiz dönmedi mi?
Paylaş