kalıplarla ilgili bilgi istiyorum
Çelik ve Plywood Yüzeyli Beton Kalıplar
İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN RESMİNİ TIKLAYARAK O SAYFAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.
TELESKOPİ DİKME DİREK
H TİPİ CEPHE İSKELESİ
CUP LOCK (FİNCANLI) İSKELE
Kaynak:
www.ozleriskele.com
Konu Mühendis tarafından (17-08-2007 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
kalıplarla ilgili bilgi istiyorum
Jacll, soru sorma şeklinizi değiştiriniz. Önce soracağınız soruyu forumda arayınız. Bulamazsanız forumda "Sorularınız" kısımlarına sorunuz. !!!jacll Nickli Üyeden Alıntı
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
plywood kalıp fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim?
merhaba,
Kahverengi Finlandiya film kaplı ve WBP yapıştırıcılı ( ISO 9001:2000 ve CE belgeli) Çin malı plywood kalıpları yaklaşık 480-500 USD/m3 fiyatı ile
http://www.sernak.com
http://www.argticaret.com
http://www.balcioglu.com.tr
internet sitelerinde ve google arama motorunda " plywood " diye aratarak bulabilirsiniz. Tavsiyem 20-30 USD / m3 daha az vererek kali,tesiz bir plywood almamanızdır.
Hepinize kolay gelsin
Hasan Can
argplywood@gmail.com
peri kalıp sistemi ve diğer kalıp sistemleri hakkında bilği istiyorum
EMRİVAKİ KONUŞMA YAPMAK SENİN MENFAATİNE DEĞİL BİLAKİS ZARARINA HER DEFASINDA UYARILMAK HOŞUNA GİDİYOR SANIRIM ? BENİM SÖYLEMEM DOĞRU DEĞİL BİLİYORUM AMA YANLIŞ KONUŞMAN CANIMI SIKTI BİRAZ .. İİ GÜNELERjacll Nickli Üyeden Alıntı
Değerli üyeler. İnşaat Forumu kalıp satışı yapan bi site değil. Kalıp fiyatları ve başka bilgileri öğrenmek istiyorsanız konunun altında sitenin ismi yazmaktadır.
Sorularınızı lütfen dikkatli sorunuz...
sen kimsinde emir veriosun rica etmeyi öğren burdaki insanların buranın öğreniceğin şeylerin kıymetini bill...
ben fazla takılmıyorum ama bilginin önemli olduğunu ancak bunun karşılıklı hoş bir diyalogla alınacağına inanan biriyim.ciddiyeti bozmak bize yakışmaz.kaldı ki açıkcası bana birisi emrivaki ile soru sorsa cevaplamam.ve herkes de böyledir.o yüzden arkadaşımız biraz acemice davranmış bir daha yapmayacaktır.belki bizi çok samimi gördüğü bi arkadaşı olarak görmüş olabilir.kolay gelsin..
Paylaş