merhabalar be yeni üye oldum.Bana yüzme havuzu projesi lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Kongre Merkezi
- Akatlar Kongre, Kültür ve Ticaret Merkezi (İstanbul, Mutlu Çilingiroğlu, Adnan Kazmaoğlu)
- Akdeniz Kongre Merkezi (Mersin, Turgut Cansever, Mehmet Öğün, Emine Öğün)
- AKM Ankara Kongre ve Kültür Merkezi Mimari Yarışma Projesi (Ankara, Selim Velioğlu)
- Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (Aksaray, Emin Balkış, Elvan Çalışkan)
- Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Lefkoşa, )
- Bursa Santral Garaj Kent Meydanı Mimari ve Kentsel Planlama Yarışma Projesi 1. Ödül (Bursa, Uğur Bozkurt, Yonca T. Kutucu, Seçkin Kutucu, Ebru Yılmaz)
- Cam Piramit - Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi
(Antalya, Levent Aksüt, Yaşar Marulyalı)- EGS Park Kongre ve Fuar Merkezi (Denizli, Tamer Başbuğ, Baran İdil, Hasan Özbay)
- Graphisoft Park Konferans Merkezi (Budapeşte, Emre Arolat)
- Graphisoft Park Kongre Merkezi Yarışma Projesi
(Budapeşte, Bünyamin Derman, Dilek Topuz Derman, Yılmaz Erdoğan, Kaan Güner Yarkan)- Graphisoft Park Kongre Merkezi Yarışma Projesi
(Budapeşte, Tevfik Tozkoparan, Emre Ulaş)- Harbiye'de Kongre Merkezi (İstanbul, Şevki Pekin)
- İMKB – UKEK Yarışma Projesi (İstanbul, Selda Baltacı, Cem Yücel, Atilla Yücel)
- Kadir Has Kongre Merkezi (Kayseri, Alper Aksoy, Ayşehan Cingöz, Bahadır Kul, Adnan Onca, Alper Yılmaz)
- Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi (İstanbul, Turgut Alton, Oya Ökmen)
- Mallpark Alışveriş Merkezi ve Residence (İstanbul, Adnan Kazmaoğlu)
- Misurata'da Sağlık Eğitim Merkezi Kongre Salonu
(Misurata, Ziya Tanalı)- ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kültür Kongre Merkezi
(Güzelyurt, İlhan Selim Kural, Ali Kural)- Samsun Kongre, Otel & Alışveriş Merkezi Projesi
(Samsun, İsmet Güngör, Gülin Kara, Serhan Sarıpınar)- Tacikistan Cumhurbaşkanlığı Kongre Sarayı
(Duşanbe, Turgut Ersavaş)- Taksim Otel ve Kongre Merkezi (İstanbul, Hasan Çalışlar, Kerem Erginoğlu)
- Uluslararası Fuar Alanı, Kongre, Kültür Merkezi ve Ek Tesisleri Yarışma Projesi (Bursa, Selim Velioğlu, Bünyamin Derman, Dilek Topuz Derman)
merhabalar be yeni üye oldum.Bana yüzme havuzu projesi lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.
rapid kullanmayı bilmiyorum ama isad.emrah@gmail.com mail adresm bana ulaş elimdekileri paylasırım
arkadaşlar bana acilen bir kongre merkezi projesi lazım..lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar bana şadırvan için örnek olabilecek bir kesit gerekmekte yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
bana okul projesi lazım yardımcı olabilirmisiniz
paylaşım için çok teşekkürler
Acil 24 derslikli ilkogretim projesi lazim bana ............yardimlarinizi bekliyorum
saolasın.Bu projeler Çok işime yarayacak.
Paylaş