![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Villa Planları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
O Şimdi Asker
|
Arkadaşlar binlerce villa projesi bulabileceğiniz bir link.. İyi çalışmalar... [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Esinlenmek için bakabileceğiniz binlerce plan.. İyi çalışmalar... [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Konu Hi-Laz tarafından (18-08-2006 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir. | ||
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to Hi-Laz For This Useful Post: | aktifboy (14-07-2008), By_KaRiZmA (21-04-2008), kral 61 (13-09-2008), okbiem71 (07-04-2008), serhangenc (10-08-2008) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
yabancıdilim olmadığından tavsiye etdiğiniz linkden faydalanamadım
Sevgili dostum ben proje ararken buraya kayıt oldum ve sizin bahsetdiğiniz link tıkladığımda yabancı dil olunca yararlanamadım. Bir dostum için gerekli olan tek odalı içersinde wc ve banyosu olan önünde 1m.antresi olan bir ahşap projeye ihtiyacı var. Toplam 15 adet ahşaptan yapılacak. Tavsiyenı bekliyorum.Saygılarımla. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] yada [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Üye
|
KARDESIM [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] buda baglatili bir turk Insaat Muhendisi ve Mimari olarak bu arkadasimin bahsettigi siteye gurup isi yapmaktayiz ve kisa zaman once sitemiz carck lar tarafindan saldiriya ugradi simdi arkadasim bahsettigi sitede detay bulamazsain tamam ic planlar ve diger hizmetler ise telefon veya email karsili proje ucretine binaen yardim tarzi calisan bir sistem
Bir mimar hic bir gereksinim duymaz elindeki bilgilerle ve olusan prosudurler dogrultusunda beyninden ve yureginden geleni yansitir. diye dusunurum ha dersinki ben desinatorum ona laf yok buyur saygilarimla |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Konu MESUT5555 tarafından (17-07-2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir. | |
|