![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : "çiroz detayları" |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Katılımcı Üye
|
"çiroz detayları"
Olması gereken çiroz detayları! [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Konu Mühendis tarafından (05-02-2007 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir. | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Onursal Üye
| |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to H.Kumral For This Useful Post: | m.karakaya (15-05-2008) |
|
|
#3 (permalink) |
|
Yönetici
|
Üye resimlerinin düzeltilmesi hususunda uyarılmıştır. Lütfen mesaj yazmayınız.
Linkler düzeltilmiştir.
Bilgi paylaştıkça çoğalır. Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Soracağınız soruyu önce forumda arayınız. Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz. Teşekkür etmek için lütfen botununu kullanınız.Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz. Büyük harflerle konu açmayınız. Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz. Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır. [[[ Mühendis ]]]
Konu Mühendis tarafından (05-02-2007 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
olması gereken demişsiniz ama burada çirozlar yönetmeliğin dediği gibi boyuna donatıları değil öncelikle enine donatıları sarmaktadır.ayrıca hiçbirinde bağlama teli bulunmamakta sonuçta beton dökülürken pompa etkisi ile büyük bir kısmı dökülmektedir.
3.2.8.2 – Özel deprem etriyeleri boyuna donatıyı dıştan kavrayacak ve kancaları aynı boyuna donatı etrafında kapanacaktır. Özel deprem çirozlarının çapı ve aralığı, etriyelerin çap ve aralığı ile aynı olacaktır. Çirozlar, her iki uçlarında mutlaka boyuna donatıları saracaktır. Etriyeler ve çirozlar beton dökülürken oynamayacak biçimde sıkıca bağlanacaktır. madde açıktır.etriyeleri saracak dememektedir. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Paylaşımcı Üye
|
sana hak veriyorum dün bir inşaata kolon teslim almak için gittim demirci arkadasım cirozları baglamıs ama hep göz yanıltmaca 1 2tane baglamıs 1 kac tane baglamamıs birisini bir yokladım elime geldi bence etriyeleri çirozzları bakarak deil elimizle yoklayarak kontrol etmeliyiz...
Konu Volkan Donbaloğlu tarafından (19-01-2008 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Katılımcı Üye
|
Alıntı:
beton dökümü esnasında kesinlikle oynama yapmaz tecrübeyle sabittir..........(sadece tek tarafı kıvrık çirozun kolon demirine takılıp diğer tarafı tel ile bağlanan edriyeyi beton dökülürken gördünüzmü ben çook gördüm döküm esnasında yerinde kaç tanesi duruyor dersiniz???) sadece dikine donatılara takılırsa edriye boşta kalacaktır bunu iyi düşünüp öyle cevap vermeniz gerekir idi........ o maddeleri yazanlarda sonuç insanlardır ve değişebilir saygılar..... Kadİr Atlı | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Deneyimli Üye
|
Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
|
olması gereken çiroz detayları
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]![]() [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] ![]()
Konu Volkan Donbaloğlu tarafından (19-01-2008 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar birleştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|