+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: Hem su hemde ısı izolasyonları yapmak istiyorum öneriler??

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

Hem su hemde ısı izolasyonları yapmak istiyorum öneriler??

Merhaba arkadaş

Foruma yeni kayıt oldum , gıda mühendisiyim . Evimde 60 metrekare teras var .İlk olarak çok ısı kaybı oluyor sağlam bir ısı izolasyonu yapılması gerekiyor , ikinci olarak salonun tavanı yağmurlarda ıslanıyor , ıslanma belli bölgelerde bayağı belirgin.sanırım eğimde de problem var.bir firma poliüreten sprey uygulamasını önerdi 3 mm kalınlıkta.Kafam oldukça karışık ve bu işi acil halletmem gerekiyor.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler....

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    4
    Alıntı egm9897 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaş

Foruma yeni kayıt oldum , gıda mühendisiyim . Evimde 60 metrekare teras var .İlk olarak çok ısı kaybı oluyor sağlam bir ısı izolasyonu yapılması gerekiyor , ikinci olarak salonun tavanı yağmurlarda ıslanıyor , ıslanma belli bölgelerde bayağı belirgin.sanırım eğimde de problem var.bir firma poliüreten sprey uygulamasını önerdi 3 mm kalınlıkta.Kafam oldukça karışık ve bu işi acil halletmem gerekiyor.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler....

Isi yalitimi icin sprey poliureten iyi fikir olabilir nasil uygulandigini cok iyi bliyorum, biraz kirli bir is. su izalasyonu icin bitumlu membranlar va iyi sonuc veriyor(teras icin )

size onerim en yakin SIKA ( yapi kimyasallari ) ofisine yada magazasina ugramaniz yeterli olacakdir.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    arkadaşım sana birkaç tavsiyede bulunabilirim.öncelikle su yalıtımı için bitüm esaslı yalıtım mazlemelerini öneririm, üzerine uygulanacak straforda ısı yalıtımını sağlayacaktır.bu uygulamayı birçok yerde yaptık ve başarılı sonuçlar aldık. daha detaylı fikir almak istersen 0 224 211 55 98 numaralı telefonu arayarak bize ulaşabilirsin.umarım yardımcı oluruz.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

selamlar.eğerki yeriniz ankaradaysa yardımcı olmak isterim.soner deligönül. 0 555 273 40 63

+ Konu Cevaplama Paneli