![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Evin terlemesi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#3 (permalink) |
|
Deneyimli Üye
|
colossus un dediklerine katılıyorum.
Pencereleriniz pvc, evinizin aşırı sıcak olması ,iç kısmın yağlı boya olması , dış cephede sert bir iklim altında ise eşyalarınız bile çürür. Genelde devlet kurumlarının kaloriferli lojmanlarında görülür. Düzenli olarak havalandırma ve oda ısılarının biraz daha düşürülmesi sorunu çözer.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
duvarlarda ve tavandaki su damlalarının sebebi ısı yalıtımının eksikliğindedir
dış yüzeyler de ısı yalıtım yaparak bu sorunu çözebilirsin senin dairen yalıtımsızlıktan dolayı soğuk üst daire sıcak yoğunlaşma oluyor bunu dediğim gibi duvarlarda ısı yalıtım yaparak çözebilirsin birde duvarların da akrilik boya kullanmalısın sentetikler sıkıntı yaratır saygılar |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
hemen alt ve üst kat komşular edininin bu sizi ısı farklarından korur.
ama komşunuz kalariferleri yakmaz siz dereceleri yükseltrirseniz aynı şey olur. uzun lafın kısası evi çok iyi havalandır.duvarların hava alsın,evi fazla ısıtma(çünkü dışarısı soğuk ısı hava soğuk tarafa hızlı bir şekilde geçmek isterken duvarlarınızı ıslatır yani yoğuşma olur unutmayın) boyaya dikkat su bazlı olsun(su ile inceltilen diyelim akılda kalsın)yağlı boya havalandırma olayını keser kolay gelsin ali gündüz ofistadilat.com AG MİMARLIK |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Paylaşımcı Üye
|
''Binada benden başka hiçbir dairede terleme gibi bir sorun olmadığı halde benim evde olmaktadır.''
diyor, siz binada benden başka kimse oturmuyor komşu edinin diyorsunuz ![]() Sorun tavan boyası olarak yağlı boya veya hava geçirmeyen bir boya kullanılmış olmasındandır, tavan boyanızı kontol etmenizi, ve gerekiyorsa değiştirmenizi tavsiye edebilirim. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|