![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Çelik Çatılı Betonarme Hangar yada Depo Metraj ve Keşifi arıyorum |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Çelik yapılar için metraj arıyorum
Çelik yapılar için metraj arıyorum bende makina resim teknikeriyim aynı zamanda 10 yıl kadar devlet ihaleleri alan bir firmada çalıştım elimde olmayan sebeblerle işimden ayrıldım. şimdi ise çeşitli işlere çalışmaya çalışıyorum. bir seferinde elime bir çelik konstrükyon işi çıktı ama o konuda o gün için tam bilgi sahibi değildim yardımcı olursanız sevinirim.O iş de şuydu Ruslar Cezayir'e Demir Çelik fabrikası için Elektro filte projesi yapıyorlarmış ihale edilmiş Türkiyeden Karamaden diye bir firma almış daha sonra taşeronluğunu darıcıoğlu firmasına vermiş imalatın yapımı için kontrollüğünüde Brauveritas diye bir fransız firması yapıyordu.
Saygılarımla Çelik konusunda vereceğiniz bilgileri ve dosyaları [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] adresine yada forumda belirtirseniz öğrenmek isterim. ve hepinize teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Konu Yöneticisi
|
BU LİNKTE BİKAÇ ÖRNEK PROJE VE METRAJ VAR
FAYDALI OLABİLİR... [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]
|
| The Following User Says Thank You to serdar_perwer For This Useful Post: | zeliha3818 (15-04-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|