daha önceden paylaşıma açmıştım ancak konu kilitlenmiş tekrar paylaşıma açıyorum ilgilenen arkadaşlar için;
Sayfa koruma şifresi 12345 dir. Ayrıca Makro çalıştır komutundan SifreAc komutunuda çalıştırıp sayfa korumasını kaldırabilirsiniz.
DEMİR METRAJ TABLOSU
dosya silinmiş...

Dosya silinmemiştir. Çalışıyor
güzel bir çalışma.teşekkürler...
Arkadaslar formatı istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.Önemli olan içeriğidir.
RapidShare: Easy Filehosting
(Demir metraj örneği + projesi)
hassann (14-11-2008)
m.yayla (15-10-2009)
İçerik derken;Senin hazırlamış olduğun tabloyu olduğu gibi alıp başkalarına alın sizin için tablo hazırladım demedim. Yapmış olduğum bir demir metrajı çalışmasını sundum. tablo olarakta senin formatına denk gelmiş hepsi bu. Elimde 4-5 farklı formatta tablo daha var. Sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyor ama. Tabloyu evirsenizde çevirsenizde aynı. Lütfen basit ayrıntılara takılmayınız.
Yok !!!! Önemsiz bişey ... Bu tablo, benim tablolar bütünümün bir parçası idi. Özelliği tek sayfada çok fazla pozu değerlendirmesi idi. Ayrıca ayrı ayrı demir çaplarını ayırması idi. Tabloyu yıllar önce bir sitede yayınladım ve belkide hala o sitede sabit olarak yayınlanmakta. İsteyen herkeze ise gönderdim. Ben yayınlandığı için mutlu bile oldum. Nostanji bir nevi !!! İşe yarar olduğunun göstergesi .....![]()
Fakat içeriği birinden alınma değil !!!!! Ama dediğinizde doğru evirsen çevirsen aynı tablo oluyor![]()
Basit ayrıntılara takılmamak ve basit ayrıntılar için kendini ortaya atmamak gerekir. Bide belki bize basit gelen başkası için basit değildir ne dersin ?
Bookmarks