![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : keşif, metraj, analiz yaptırmak istiyorum |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
keşif, metraj, analiz yaptırmak istiyorum
Arkadaşlar; girmek istediğim birkaç ihale için keşif yaptırmak istiyorum. Bu konuda bilgi verme anlamında yardımcı olur musunuz? Keşif çıkartacak bildiğiniz sağlam firma var mı? Piyasada bu işi yapan, home office çalışan arkadaşlar var, ancak ben yeri yurdu adresi belli olan sağlam bir firma ile çalışmak istiyorum. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz firma var mı? | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
arkadaşım benim de bir keşif işim olmuştu,bir firmaya yaptırdım çok ta memnun oldum.istersen iletişimini veriyim.Maksat meslektaşımıza yardımcı olalım.
Elka Mühendislik ve Teknik Danışmanlık İzmir cad.Sümer-1 sokak No:7/16 Kızılay/ANKARA Tel & Fax : 312 231 06 38 [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Şafak Falez alakan için teşekkür ederim. Tavsiye ettiğin firma ile irtibata geçtim. Onların da alakası gayet iyiydi. Teklif göndereceklerini söylediler. kendileri ile görüşmemde çalşıma şekillerini anlattılar ama işin neticelenmesi manasında güvenebilir miyim bilmiyorum. İşi zamanında teslim ettiler mi size? Zaman dar olduğu için çok fazla detaylı araştıramadım başka firmaları inşallah olumlu netice alabilirim. Alakan için tekrar teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Elka Mühendislik ve Teknik Danışmanlık Izmir cad.Sümer-1 Sok.No:7/16 Kızılay/ANKARA Tel : 0 312 231 06 38 Fax : 312 231 06 38 [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] – [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] çok iyi bir firma,işini profesyonel bir şekilde yapan bir firma,öneririm |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Merhaba. Ben devlet sektöründe çalışıyorum.Bir firmam yok. Fakat hakediş, keşif metraj ve analizlerin ve proforma fatura hazırlanması konusunda piyasada yapılandan çok daha uygun ve içerik olarakta hiçbir fark olmadan çalışma yapabilirim.Eğer düşünürseniz e-posta adresim : [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
merhaba
keşif, metraj, hakediş, iş programı konularında yardımcı olabilirim. bu konuda kendi bilgisayar programlarım var, neredeyse kesin hesapda kullanabileceğiniz doğrulukta keşif çıkarabilirim. 15 yıllık tecrübem var. ilgilenenler mail ile irtibata geçebilirler. süleyman özyüksel inş. müh. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaslar eskişehirde adenz inşaat adlı bir firma var. Uzun arastırmalar ve baglantılar sonrasında onlarla irtibata geçtik. Işlerini çok iyi yapıyorlar ve piyasaya nazaran daha fazla kırım yapıyorlar. Siz projeyi kargoyla gonderiyorsunuz ondan sonrasına karısmıyorsunuz. 4 kişi mühendis ekipten olustukları için zamanından cok daha once size keşfi teslim ediyorlar. Ilginize...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
adenz inşaat tel:0 222-231 35 45 cep:0 538 310 66 66 0 544 860 25 09 adres:doktorlar caddesi üstün işhanı 24/28 kat:6 eskişehir/merkez | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|