![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : metraj hakediş keşif uzmanlarının dikkatine |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
Ben İnşaat mühendisliği 4. sınıf Öğrencisiyim , Bitirme Ödevi olarak hakediş dosyası hazırlama konusunu aldım , fakat işe nereden başlayacagımı bılemıyordum Bayındırlık ve İskan mudurlugune gıttım oradan arsıvde varolan meterolojı bınası metraj ve kesıfını verdıler, fakat bu varolan projelerın hepsı fi tarıhınden kalma projelerdı su an elımde olanda karman çorman el yazılarından baska bırsey degıl... Şim burada bana yardımcı olabılecek buyuklerımıze seslenıyorum ben ne yapmalıyım, ne sekılde devam etmelıyım, elinizde sıfırdan anlayabılmem ıcın hiç bilmeyen birisi olarak boyle bır dokuman varmı, varsa LÜTFEN AMA LÜTFEN İLETİŞİME GEÇERMİSİNİZ ... .::Semih GÜNER::. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] | ||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
İstanbulda ikamet etmekteyim.
Şuan elimde 2 hastane inşaatı mevcut. Öğrenmenin yerinde ki uygulamarı görerek olduğuna inanmaktayım. Bir şekilde yardımcı olabileceğime inanmaktayım. mail adresim: [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] 0506 628 60 20 Yaşar ÇOLAK |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
teklif dosyası hazırlama
metraj,maliyet konularıyla ilgili ek iş arıyorum..Ankara'da yaşamaktayım. ilgilenenlerin mail atması rica olunur... kolay gelsin iyi çalışmalar. ayrıca metraj ve hakediş konusunda sorusu olanlar mail atarsa yardım edebildiğim kadarıyla mutluluk duyarım..elimde küçük bir örnek var istinat duvarı yeni başlayanlar için ideal ([Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...].tr) |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
ihale ve hakediş (adnan menderes unıv ) ihale hakkında tüm bilgilerin olduğu bir not hazırladım isteyen olursa ? [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Üye
|
metraj ve hakediş konularında kısımları net söylerseniz arşivimden gerekli dökümanları yollayabilirim. ayrıca paylaşılan dökümanları bilmeyen arkadaşlar çözmeleri vakit alacaktır. daha tecrübeli bir arkadaş yardımıyla daha kısa süreceğine inanıyorum. bence biraz sahada çalışıp ondan sonra hakediş işine girerseniz daha faydalı olur düşüncesindeyim
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|