![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : metraj hakediş keşif uzmanlarının dikkatine |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Üye
|
metraj ve hakediş konularında kısımları net söylerseniz arşivimden gerekli dökümanları yollayabilirim. ayrıca paylaşılan dökümanları bilmeyen arkadaşlar çözmeleri vakit alacaktır. daha tecrübeli bir arkadaş yardımıyla daha kısa süreceğine inanıyorum. bence biraz sahada çalışıp ondan sonra hakediş işine girerseniz daha faydalı olur düşüncesindeyim | ||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
teklif dosyası hazırlama
metraj,maliyet konularıyla ilgili ek iş arıyorum..Mersin'de yaşamaktayım. ilgilenenlerin mail atması rica olunur... kolay gelsin iyi çalışmalar. ayrıca metraj ve hakediş konusunda sorusu olanlar mail atarsa yardım edebildiğim kadarıyla mutluluk duyarım.. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Yeni mezun veya mezuniyeti yakın meslaktaşlarım.; öncelikle bu meslekte tecrübe edinmiş abilerinizin yanında bir süre çalışmanız ve pratik tecrübelere sahip olmanız gereklidir.her bilgi maalesef okul yıllarında öğrenilmiyor.gerekirse ak saçlı abilerimizin çantasını taşıyarak bu işleri öğrenmeliyiz.bilgi paradan önceliğimiz olmalı diye düşünüyorum.bilgiye kavuşunca zaten istemesenizde para gelecektir.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|