..............
..............
Konu hulya_1903 tarafından (05-10-2007 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.
merhabalar...
metrajla lakalı bilgisi olan elbette mevcuttur burada emin ol doğru yerdesin ancak tam olarak ne istiyorsun kitap mı yoksa örnekler mi. örnek arıyorsan forumumuzda aratm yaparak birkaç örneğe ulaşabilirsin...
Metraj cok ayrıntılı bir uygulamadır.Ancak size asagıdaki linklerin faydalı olacagını dusunuyorum.Ayrıca forumda arama butonunu kullanarak " metraj" yazarsanız konu hakkında bir cok bilgiye ulasabileceksiniz.
1-) [Yalnızca üyeler linkleri görebilir. ]
Burada asagıda sayfa numaraları var oradan diger metrajlara bakabilirsiniz
2-)[Yalnızca üyeler linkleri görebilir. ]
3-) [Yalnızca üyeler linkleri görebilir. ]
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
bende aynı dertten muzdaribim .inşaat ,elektrik,mekanik metraj çıkarmayı öğrenmek isrtiyorum ..kursu veya autocad ten metraj çıkartan bi programı filan yok mu bildiğiniz ???
metraj örnekleri koyun yaahuu bilgililer bize yardım etmeyecekmi?18.185 pozu22/001 22/093 23/176 ve özellikle 25. 016 örnekler bekliyorum sziden:?????????????
arkdaslar yaklaşık bir ay kadar bekleme sansınız olur ise elimde su an bir onarim isi var onun ihalesine cıkıp cıktıktan sonra ise size istediğiniz bilgiyi sunarım ilginize ve bilginize
teklif dosyası hazırlama
metraj,maliyet
konularıyla ilgili ek iş arıyorum..Ankara'da yaşamaktayım.
ilgilenenlerin mail atması rica olunur...
kolay gelsin iyi çalışmalar.
ayrıca metraj ve hakediş konusunda sorusu olanlar mail atarsa yardım edebildiğim kadarıyla mutluluk duyarım..
(metraj.kesif@yahoo.com.tr)
ereenn (23-07-2008)
Hakediş Yada Metraj Hazirlamak Için En önemli Adim Hazirlayacağiniz Metraj Işini Bilmeniz. Farkinda Olmadan Bir çok Hata Yapma şansiniz Olur. önce Işi öğrenin Gerisi Gelecektir.
Paylaş