![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : metraj konusu ilgili ders almak istiyorum!!! |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#3 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
Metraj cok ayrıntılı bir uygulamadır.Ancak size asagıdaki linklerin faydalı olacagını dusunuyorum.Ayrıca forumda arama butonunu kullanarak " metraj" yazarsanız konu hakkında bir cok bilgiye ulasabileceksiniz.
1-) [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Burada asagıda sayfa numaraları var oradan diger metrajlara bakabilirsiniz 2-)[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] 3-) [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
teklif dosyası hazırlama
metraj,maliyet konularıyla ilgili ek iş arıyorum..Ankara'da yaşamaktayım. ilgilenenlerin mail atması rica olunur... kolay gelsin iyi çalışmalar. ayrıca metraj ve hakediş konusunda sorusu olanlar mail atarsa yardım edebildiğim kadarıyla mutluluk duyarım.. ([Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...].tr) |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to golden For This Useful Post: | ereenn (23-07-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|