kirişli radye temel donatı
kirişli radye temel donatı_1
kirişli radye temel donatı_2
kirişli radye temel donatı_3
kirişli radye temel kalıp ve donatı
kirişsiz radye temel donatı görünüşü
RESİMLERİ İNDİREN YÜZDEN FAZLA ARKADAŞDAN BİRİSİ RESİMLERİ YİNE BURAYA EKLERSE SEVİNİRİZ. BU SÜRE ZARFINDA LÜTFEN RESİMLER GÖRÜNMÜYOR GİBİ MESAJLAR YAZMAYALIM. BUNUN BİLİNCİNDEYİZ.
Konu Volkan Donbaloğlu tarafından (02-01-2008 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.
ellerine sağlık...
o çukurda olmak var şimdi![]()
aman taktığın şeye bak hepimizin gideceği aynı yer değilmi?![]()
...i_uyan Nickli Üyeden Alıntı
yok ya yazın stajda o çukurdaydım...
hava sıcaklığı ayrı demiirlerin sıçaklığı ap ayrı bide çukurdasın hava akımı yok o ap ayrı...
çok cins bi yer en çok demircilere acırdım zaten![]()
malesef kaderimiz ortak bu noktada bende bugun bi hazır beton şirketindeydim geçen yine çinento şirketinde fakat orayı gorunce insanın yaşadığına sukredesi geliyor oyle bi toz yutmaamışımdır o kkdar kısa surede gurultuyu sıcagı saymıyorum bile...
Hepimizin olacağı yer orası doğru ama ben daha o çukura da giremedimKısmetse stajda :P
eheheheby_fenaaa Nickli Üyeden Alıntı
cuma günü temel çukurunda olcam ühühü
kesin heryerim çamur olcak
bu resimleri olan konuda demir cesitlerinin adını da vererek
sıraylaa anlatabilirmisiniz staj defteri kullanıorum yardımınıza ihtiyacım var
herkese selamlar arkadaşlar bu foruma yeni kayıt oldum umarım faydalı olur. Yarın itibariyle şantiye şefi olarak işe başlayacak olmam dolayısıyla hafif endişeliyim hadi hayırlısı.....
İnşaat Forumu olarak yeni işinizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz.AHMETATLI Nickli Üyeden Alıntı
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
Paylaş