bodrumsuz yapılmış binaların bitişiğine yapılacak yapılarda kuyu temeller yapılmaktadır.
bu konuyla ilgili olarak bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
böyle durumlarda zemin durumu dikkat edilmesi gerekenler temelin nasıl döküldüğü konusunda bilgilerinizi bekliyorum
arkadaşlar bana çok acil kuyu temel hakkında bilgi lazım. beni aydınlatmanızı bekliyorum ayrıca sıte linkide yollayabilirsiniz şimdiden teşekkurler.....
arkadaşlar kuyu temel bitişik nizam bodrumlu yapılarda yandaki binanın emniyetini sağlamak amacıyla uygulanan bir yöntemdir.. çalışma prensibi iksa yada istinat duvarı gibi düşünülebilr.kazıdan önce temelin oluşturulmasını ihtiva eder ve bayagı bir işçilik gerektirir.. günümüzde fore kazık yada mini kazık kullanılarak yapılan ankastre veya ankrajlı iksa sistemleri yaygınlaştıgından pek kullanlmaz diyebiliz.. hesap yöntemi coulomb kama teorisi veya rankine teorilerine dayanır.. ..benim önerim kendini tutabilen riskin az olduğu zeminlerde ve derinliğin düşük olduğu durumlarda kullanılmasıdır..
Arkadaşlar kuyu temel bitişik temeller olarakyapılıyor bu işi yapan firmalara kereste veriyorum bu tür bir işiniz var ise benimle irtibata geçiniz kadir katırancı o 535 2371385
Mrb Arkadaslar..
Kuyu Temel Uygulamalarını Projelerde Türkiyenın Her Yerinde Hizmet Vermekdeyiz..
Kuyu Temel Diyin Yerinde Oluşturulan çapı Büyük Temel Demekdir.
Kuyu Temel Genelde Bodrum Kattı Olmuyan Apartmanların Yanında Bulunan Arsanın
Harfiyat Alınmadan Önce Kuyu Tele Sıstemı Uygulanır Ve Akabininde Harfiyatı Alınarak
İnşaar Projesi Devam Eder..
Sarıoğlu İnşaat Taahhüt
Kuyu Temel Su Kuyusu Beton Delme Kesme Alt Yapı Kanal Hizmetleri Vermekdeyiz.
Paylaş