![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Kirişli Radye Temele Ait Bazı Uygulamalar |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Kıdemli Üye
|
Deprem sonrasında zemin emniyeti düşük olan bölgelerde neredeyse bir gelenek haline gelen radye temele ait bazı uygulamalar... 1.link nadiren uygulanan radye temel alt çekme donatısıdır. Bu donatı radye temelden bağımsız olarak düzenlenir. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] 2.link kirişli radye temel donatısının döşenmesine örnektir. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] 3.link betonlama aşamasıdır. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla... Konu Erman GÜDÜ tarafından (24-08-2007 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir. | ||
|
|
|
| The Following 7 Users Say Thank You to Erman GÜDÜ For This Useful Post: | celalsungu (10-04-2008), ESBAR (03-06-2008), htemiz (14-08-2008), m.karakaya (15-05-2008), muhamed (02-05-2008), slmz23 (24-04-2008), sniffer (27-06-2008) |
|
|
#2 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
Erman kardesim paylasımın için tesekkur ederim.Bir kac sey sormak istiyorum.1.fotografta ızgara demirlerinin altında paspayı amacıyla demir kullanılmıs eger yanlıs gormuyorsam.Paspayı koyma amacımızı biliyoruz.Burda demir kullanılması sakıncalı bence bunun yerine plastik paspayı kullanılsa daha iyi olacagını dusunuyorum.(Eger yanlıs gormuyorsam oradaki demirler boyuna demir sanırım bir top demir ikiye bolunmus 6 sar m olarak alta serilmiş tekrar soyluyorum fotografta yanlıs gormuyorsam)
Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Kıdemli Üye
| |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Erman GÜDÜ For This Useful Post: | sniffer (27-06-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|