![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Temel Maliyeti |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#4 (permalink) |
|
Uzman Üye
|
Verdiğiniz detaysız bilgiye göre sayın alptechin gayet güzel hesaplamış.
Eğer cevap sizi tatmin etmediyse temelin projesine eklemeniz gerekir. Verdiğiniz bilgi doğrultusunda bundan daha doğru bir hesabı kimse yapamaz.
|
| The Following User Says Thank You to Yapı Mühendisi For This Useful Post: | sniffer (27-06-2008) |
|
|
#7 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
Arkadaslar piyasadaki beton fiyatları farklılık icermekte.Cunku beton dokulecek yerin santrale uzaklıgından tutun,pompalı pompasız dokume kadar fiyat farklılıgı icermekte.Ayrıca verilen bilgi eksik.Temel hakkında bilgi verirseniz daha fazla cevap alacaksınızdır.Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
walla arkadaslar bende pek anlayamadım 85 metre kare ve 1.8 m yuksekliğinde radye temel 153 m3 beton gider oda nerden baksan asagı yukarı 15 bin ytl,demir fiyatınıda hesaplamak için bilgiler eksiktir ama arkadasın bildiği baska birsey warsa bilemicem saygı duymak lazım yoksa benmi bilmiyorum.kendimden suphe duydum walla simdi
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|