![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : öngermeli beton kaynak kitap |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
öngermeli beton kaynak kitap
konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyoru mfakat en uygun yer oalrak burayı gördüm. BEn öngerilmeli beton ile ilgili kaynak kitap alıcam internette yaptığım araştırlamalr sonucu Sıddık ŞENER ve Engin KEYDER ,n kitabını budum bunalrdan hangisini tavsiye edersiniz veya bunlardan daha iyi tavsiye edebileceğiniz başka TÜKRÇE kitap varmı ... teşekkürler | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Uzman Üye
![]()
|
Alıntı:
Sn Prof.Dr.Sıddık ŞENER in kitabının içindekiler kısmı : 1- GİRİŞ 2- MALZEME 3- ÖN GERİLME KAYIPLARI 4- EĞİLME ANALİZİ VE TASARIMI 5- KESME KUVVETİ VE BURULMA MOMENTİ ETKİSİ 6- ADERANS 7- SÜREKLİ KİRİŞLER 8- DAİRESEL ÖN GERİLME 9- EKSENEL YÜKLÜ ELEMANLAR 10- DÖŞEMELER Sn Prof.Dr.Engin KEYDER in kitabının içindekiler kısmı : 1- GİRİŞ 2- ÖN GERİLME KUVVETİ KAYIPLARI 3- EĞİLME ANALİZİ 4- ÖN GERİLMELİ KİRİŞ TASARIMI 5- KAYMA HESABI 6- ADERANS,SEHİM,ÇATLAMA VE MOMENT EGRİLİK İLİŞKİSİ 7- SÜREKLİ KİRİŞLER 8- BASINÇ ELEMANLARI 9- ÇEKME ELEMANLARI 10- ÖN GERİLMELİ PLAKLAR 11- ÖN GERİLMELİ PREFABRİK YAPILAR VE DEPREM Bana sorarsan bir mühendisin en degerli yatırımı kutuphanesidir.Bence cok pahalı kitaplarda degiller bence ikisini de al derim.Ama karar tabiki senin umarım icerikler secimde yardımcı olur. Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
| |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to M.Kemal VARCIN For This Useful Post: |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|