+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 5 ve 5

Konu: Xsteelde çizim Kopyalama Nasil Yapilir

Katılımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    25

Xsteelde çizim Kopyalama Nasil Yapilir

Xsteel De çizimleri Yaptim Drawing Listte Duruyor Bu çizimleri Başka Bir Xsteel çiziminme Nasil Atarim. Models Dosyasinin Içindeki Drawing Dosyasindakileri Kopyaladim Ama Olmadi Yardim Eder4seniz Sevinirim.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    4
    arkadaşım yapmak istediğin şey bir projede çizdiğin her hangi bir modülü başka bir çizime mi aktarmak istiyorsun eğer istediğin buysa phase number yoluyla yapabilirsin eğer yapmak istediğin buysa ayrıntılı anlatabilirim

Onursal Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    67
    keremsoysal sanırım dediğin konu arkadaşımızın işini görecektir diye tahmin ediyorum eğer dediğin konuyu bizlerle paylaşırsan memnun oluruz

Katılımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    25
    yan arkadaslar teşşekkür ederim ilginiz için şöyle izahat edeyim durumu ben mesela bir proje yaptım xsteel de bununla alakalı çizimlerini yaptım yani drawing liste duruyor bu drawing listedeki çizimleri başka bir xsteel projesine nasıl aktarırım onu sormak istedim

Konu Yöneticisi Raphsody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    37

o sanırım mümkün değil. Çünkü 1. modelin numaralandırmasıyla 2. modelin numaralandırması (dolayısıyla çizimleri) birbirini tutmayacaktır. XSteel her açışında çizimleri tekrar yapar. Bu çizimi yapacak parçayı (tam tekmil olarak) bulamazsa çizimi açmaz.

Denemedim açıkçası ama, mantık icabı böyle olmalı...
    Mühendis : Ulum-i riyaziyeden, ecsamın eşkalinden ve mesafelerin ölçülmesiyle her nev’i ebniye ve sairenin sureti tertib ve tesisi ile memur alim...

Sözde Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısına Tepki için Güzel Fikirleriniz Gerekiyor

Önerilerinizi Paylaşın

+ Konu Cevaplama Paneli