hmm çok teşekkür ederim ya... dediğiniz şeyleri yapmaya çalışıcam. unutmayın bu bir bayrak yarışı ben de benden sonrakilere emanet edicem bayrağıyol gösterdiğiniz için sağolun.. iyi çalışmalar...

ozaman inşaatın temelden çatıya tüm aşamalarını (gerçi 15 gün çok yetersiz bir süre) yetişebildiğin kadar incelemeye çalış ustaların yanında bulun kafana takılanları mühendise sor. bence en faydalısı bu olur. ama bir inşaata bağlı kalma yoksa pek birşey oğrenemezsin o anda yapılan tüm inşaatları dolaş hangi aşamada olduklarını öğren ve her aşama için bir inşaata git ancak yetiştirebilirsin. çekinme ustalara ben öğrenciyim dersen çok yardımcı oluyorlar.(mühendislik havalarına girme sakın hem birşey öğrenemezsin hemde seni sürekli imtihana tutarlar) ve en azından proje okumayı öğren.autocad orendim diyorsun bazı çizimleri sen yapmaya çalış çünkü bir programı ne kadar teorik bilirsen bil onla proje çizmedikçe gerçek anlamda öğrenmiş sayılmazsın tavsiye edebileceklerim bu kadar başka sormak istediğin?
hmm çok teşekkür ederim ya... dediğiniz şeyleri yapmaya çalışıcam. unutmayın bu bir bayrak yarışı ben de benden sonrakilere emanet edicem bayrağıyol gösterdiğiniz için sağolun.. iyi çalışmalar...

Aynen dediğin gibi bayrak yarışında başarılar dilerim ...
bu arada güzel cevap yazmışsın hoşuma gitti
abi allah razı olsun yaa bende 17 yasında bır gencım X steel ogrenmek ıstıorum ben protım muhendıslıkte calısıorum kendimi bu alanda geliştirip kariyer yapmak istiorum saolasın

sende sağol kardeşim
kardeş yaa çok acil xsteel programını ulaştıra bilirmisin bana...

yav arkadaşım bu nasıl istek . inşaat mühendisi olacaksınız bir şey isterken boylemi isteyeceksiniz meslektaşlarınızdan.ayrıca konun yeri burası değil biz burda programda dağıtmıyoruz. elimizde varsa ekliyoruz.ama elimizde olsa bile isteme uslubu asla boyle olamaz.
Hemen ulaştıralım arkadaşa...handsome6366 Nickli Üyeden Alıntı
Ajansta anonsu geçer şimdi bunun...
xsteel bir çizim programıdır. Hesap yapmaz. Çizim bilgisine ve bilgisayar a hakimsen öğrenebilirsin. Çalışarak herşey öğrenilir. Yeterki niyetinde ol.![]()
demek xsteel çizim programı acaba çizdiğimizi nerde hesaplatacağız
analiz butonlarını boş yere koymuşlar demekki
Paylaş