Hayırlı tezkereler.Foruma katkılarınızdan dolayı da teşekkür ederim.
95'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI MALKARA TEKİRDAĞ
Herkese selamlar.Bu mesajı bu başlık altında yayınlamak belki doğru olmayabilir ama beni tanıyanlar genellikle bu başlık altında tanıştığım insanlardır.Bu yüzden buraya yazmak bana daha uygun geldi. Yaklaşık iki seneyi aşkın bu sitedeyim. Elimden geldiğince ve bilgim müsadesinde burada sizlere yardım etmeye çalıştım.Bunların neticesinde bunu her okuyan gibi değerli arkadaşlar edindim. Aralık 14 itibariyla askerliğim tam olarak başlayacak. Veda mesajlarını pek beceremem hoş görün. Eğer üzdüğüm veya incittiğim birileri varsa affola. Önümüzdeki 6 ay boyunca ilk 28 gün hariç haftada 1 kez internete ulaşabileceğim. Bu yüzden belki bu mesaja cevap olarak yazdıklarınızı bile okuyamama veya cevaplayamama ihitmalim var. Beni bugüne kadar desteklediğiniz için çok teşekkür ederim onur duydum. Herkes hakkını helal etsin, Allah a emanet olun. Sevgiler, saygılar...
Murat DEMİR
PS: Yerime gelen konu yöneticisi arkadaş belli bir süre sonra konuyu kapatır veya taşırsa sevinirim.
Hayırlı tezkereler.Foruma katkılarınızdan dolayı da teşekkür ederim.
Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa; düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.”

Hayırlı tezkereler
Hayırlı tezkereler...
Hayırlı teskereler Murat,
Foruma değerli katkıların için teşekkürü borç bilirim.
Umarım her zamanki gibi dolu dolu gelirsin tekrar aramıza..
Hayırlı teskereler gözüm, 6 aylık bedava bir tiyatro bileti aldığın için çok şanslısın şu dönemde
Kötü anıları degil iyi anıları aklında kalır askerliğin merak etme. Ama dediğim gibi tiyatro gibi dir. Herkesin rolü bellidir, bu tiyatroyu sivil hayatta para versende izleyemezsin![]()
Hayırlı Tezkereler..
En kısa sürede gene aramızda görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.
Yapisal.Net sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır.
5 gün sonra aranıza geri dönüyorum arkadaşlar. Biraz bilgi bakımından geriledim ama en yakın zamanda telafi edeceğim. Herkese şimdiden tekrar merhaba. Sadece 5 gün![]()
Paylaş