çok teşekkürler ellerine sağlık. bide bu xsteel dawing konusunu anlatan döküman arıyordum v13 ile ilgili.
Emeğine sağlık...
çok teşekkürler ellerine sağlık. bide bu xsteel dawing konusunu anlatan döküman arıyordum v13 ile ilgili.
neden bu kadar kalitesiz bu videolaryükliceklerse kaliteli yüklesinler. bunların orjinali yokmudur nerdedir?
kalitelileri mi istedin çok güzel ... hımmm nerede olduğunu sormuşsun oda güzel ....
bak şöyle yap. önceden hangi konuyu, dökümanı istiyorsan yaz biz HD olarak çevirelim, sende izlersin. istersen birde masaj yapmak için arkadaş ile lüks bir tv koltuğuda göndeririz.
orjinallerinin nerede olduğuna gelincede, bunlar konar gezerler yada diğer bir anlatımla Anadolu Parsı gibi yada yeşil ışık gibi çok az görülürler gördümmüde aynı yerde bulamazsın.
işte xsteel için döküman yayınını siz ve sizin gibiler yüzünden kestim.....
sizin gibiler derken ne demek istiyorsun? sana mı söyledim o lafı? youtube a yükleyenlere dedim.. ne hangi butona bastığı belli oluyor ne de yazılar okunuyor... biz de burda bu programı öğrenmek için her türlü dökümanı araştırıyoruz.. armut piş ağzımıza düşçü değliz.. ben de bilirim paylaşım yapmasını.. gece gündüz en kaliteli eğitimleri paylaştım zamanında.. kimseye de laf söylemedi
m.. çünkü biliyorum ki söylenen hiçbirşeyin ucu bana dokunmuyordu.. senin gibi paylaşımcılar yüzünden de akşam akşam sinirlerim bozuluyor.
ismail elmalı senin gerçekten neyi kasttetiğini çok iyi biliyorum ve sonuna kadar yanındayım....
elmali123 (23-03-2009)
elinize saglık guzel paylasımlar
Arkadaşlar bu eğitim videolarının türkçesi yokmu...
tşk kürler emegine saglık....
Paylaş