![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Xsteel Sorulari Cevaplanir |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#61 (permalink) | |||
|
Deneyimli Üye
|
Alıntı:
| |||
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Ben yeni bir kullanıcıyım eğitim seviyesi yani. Sorum söyle izlediğim eğitim videolarında konstruksiyon taban plakasına ait bağlantı donanımları katalogdan seçiliyor. Benim kullanıdğım programda nut ve washer vede bilemediğim diğer bağlantı donanımlarına ait .lis uzantılı katalog yok. Bunları nerden bulup yükleyebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#63 (permalink) | |
|
Deneyimli Üye
|
Alıntı:
Programınızı tekrar kurun... | |
|
|
|
|
|
#64 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Deneyimli Üye
| |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Miralay For This Useful Post: | aslanmetin (01-01-2009) |
|
|
#66 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
arkadaslar öncelikle bukadar faydalı bır forumda bulunmaktan mutluyum .benim sorum belki biraz basit olacak x steel le hazırladıgımız bır projeyı ;örneğin hangar projesını ele alalım bu projeyi paftalamak ıstedıgımızde otomatik olarak yan sağ sol arka görünüş kolon aplikasyon ve paftada olması gereken detayları nasıl alabilirim tekrar tesekkur ederim
|
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
Deneyimli Üye
|
Programın içerisinde bir makro var fakat basit bir oluk çiziyor. Çatı oluklarını istediğiniz gibi çizmek için programa kesit tanımlamanız yeterli. Bu kesiti autocad kullanarak programa ihraç edebilirsiniz yada programın kesit oluşturma arayüzünü kullanarak oluşturabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
Üye
|
merhaba,
xsteel de herhangibir paftayı export ederken bu paftadaki elemanlara ayrı renk vermek istiyorum. Örneğin akslar beyaz, kolonlar mavi gibi. Amacım autocadde layer ve çizgi kalınlığı ile uğraşmadan ctb ye uygun hale getirmek. Nasıl yapabileceğim hakkında bilgisi olan varmı ya da böyle birşey yapılabilirmi? |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|