+ Konu Cevaplama Paneli
5. Sayfa - Toplam 11 Sayfa var
BirinciBirinci ... 3 4 5 6 7 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 50 ve 102

Konu: Xsteel Sorulari Cevaplanir

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    4

yok abi anlamamışsın tam şöleki çizdiğim gridler hepsi eğik açılı olduğu için gridler üzerinde oynama yapınca hemen gridler 90 derecelik dik konumlarına geliyor yani benim yardımcı gridlerim hemen siliniyor.resim ekliyim.şimdi bu 0 kotunda ben bunu 30m ye çıkartmak istiyoyorum move la tabiki çıkmıyor.gridlerle oynayınca tümü siliniyor.napıcam bilmiyorum.

Konu Yöneticisi dmrmrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    12
    bunu şöyle yapabilirsin. Öncelikle yeni bir grid sistemi oluştur. Yatay ve dikey yöndeki mesafeler önemli değil sadece istediğin aks miktarı kadar olsunlar. Burada z kotunun senin istediğin ayarda olmasını sağla. Sonra aks seçim butonuna tıklayarak herbir aksın başlangıç ve bitim noktalarını (sarı ve pembe) istediğin mesafeye göre çekiştir. Böylelikle istediğin kotlarda eğik sistemini oluşturabilirsin. Bu arada forumda bir soru sorarken Türkçe imla kurallarıyla biraz daha alakalı olursak sevinirim. Yani resmi ekleyene kadar hiçbir şey anlamadım. Biraz daha açıklayıcı ve kurallı yazarsanız sevinirim.

Yeni Üye
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Thanks
    6
    Çelik Çatı Çizmeye çalışıyorum makas sistemi ile hangi macrolaro kullanacağımı sçyleyebilir misiniz?

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    4
    saol dmrmrt.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    12
    Alıntı beyazenci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çelik Çatı Çizmeye çalışıyorum makas sistemi ile hangi macrolaro kullanacağımı sçyleyebilir misiniz?
    genellik 11 makrosu fakat sisteminize göre değişebilir. ctrl+f tuşuna basarak macro menüsünü açınız ve görsel olarak sıralayınız. ilgili birleşimleri buradan sisteminize hangisi yakınsa uygulayabilirsiniz.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    12
    İyi günler.
    Ben yeni bir kullanıcıyım...2U profilden birbirine yapışık bir kolon yapmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.
    ilginiz için teşekkür ederim.
    herhangi bir noktaya kolonu yerleştir. Kolonun özelliklerini aç ve pozisyon ayarlarından kolonu yerleştirdiğin noktanın sağına gelmesini sağla, modify tuşuna bas apply tuşuna basmadan ok tuşuna basıp çık. tekrar aynı noktaya bir kolon daha yerleştir, özelliklerini aç ve bu sefer pozisyon ayarlarından sola doğru yönlendir. ok deyip çık. Kaynaklama özelliğini kullanarak iki kolonu kaynakla.

Yeni Üye
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Thanks
    6
    hazırladığım bir aksın arkasına aynı akstan 21 tane eklemek istiyorum bunu nasıl yaparım?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    12
    hazırladığım bir aksın arkasına aynı akstan 21 tane eklemek istiyorum bunu nasıl yaparım?
    grid sisteminin üzerine tıklayıp grid aralıklarını tekrarlı şekilde, mesafeler aynı ise adetxmesafe şeklinde yapabilirsin. Yanlış anlamayın ama çok basit ve yardım dosylarından çok kolaylıkla öğrenebileceğiniz soruları soruyorsunuz. biraz help dosyasını karıştırınız lütfen. Bu arada öğrencimisiniz?biraz öğrenci soruları gibi geldi.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    24
    Selamlar saygılar
    makaslari olustururken kullandigimiz twin profili makro kullanarak asiga nasil baglayabiliriz.
    İlgili makrolari secince birinci eleman olarak sadece profillerden birini secebiliyoruz ?

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

hocam ne güzel anlatıyorsunuz.... bide bu xsteel i nasıl ögrenebileceğimin yolunuda söyleseniz cok sevineceğim. kursa gitme sansım yok ama cünki sivasta kurs yok. Xsteeel v13 yuklu pc de ama bir türlü öğrenemedim bunada bi yol gösterirmisiniz... tesekkürler

+ Konu Cevaplama Paneli