![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Xsteel Notları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#92 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Ismail bey; SAP2000'de çelik köprü modelleme ile ilgili makalenizi banada gönderebilirseniz çok sevinirim. Ürettiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Iyi çalışmalar, | |
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
xsteel notlarınız gerçekten çok güzel ellerinize sağlık
bende bulunan notlarınız sayfa 59 da bitiyor bunun devamını henüz göremedim. devamı varsa nereden indireceğimize dair bilgi verirseniz çok sevinirim. Birkaç arkadaşımız daha göremiyor sanırım linkleri. download bölümünede baktım orada da göremedim. |
|
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
Yönetici Yard.
![]()
|
Linker kademeli kademeli verildiği için konuyu takip etmeniz gerekiyor. İlk mesajda değil, konunun içeriğinde aramalısınız. Sayın Elmalılı notları yazdıkça bizlerle paylaştığı için, ilk kısım mesala 2.sayfada ise, devamı 4. sayfada oluyor.
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Yönetici Yard.
![]()
|
Sanırım boşa konuşuyorum ben. Okumuyor musunuz gerçekten!
Linkleri göremeyenler için açık yazayım; RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting Biraz çaba verin lütfen, iki sayfa bir gezin, biraz okuyun ne yazılmış diye. Hemen üstteki mesajda anlattım durumu.
|
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
|
Eğitim
Tekla nın kendi resmi sitesinde sunduğu bir eğitim sayfası.
Güzel bir çalışma ve oldukça yararlı olacağı kanısındayım. Herkese iyi çalışmalar. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Yahya For This Useful Post: | dryonr (24-04-2009) |
|
|
#100 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Volkan Bey
Linkleri vermişsiniz çok teşekkür ederiz ayrıca dediğiniz gibi konu takip edilince ilk sayfalardada linkler var fakat şöyle bir problem var sizin bu vermiş olduğunuz linklerde ve konu içindeki linklerin hiçbirinde bölüm 20 ile 25 arası yok malesef. Yani sayfa 50 bitip 70. sayfadan başlıyor. bu sayfaların linkimi kayıp yoksa varda bizmi göremedik iyice inceledim ama gözden kaçmış olablir tabikide. yada o konular önemlimi değil işin esprisi tabi İlginize alakanıza şimdiden teşekkür ederim İsmail Beyide hazılamış olduğu bu güzel döküman için tebrik ederim yeniden |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|