merhaba bende xsteel öğreniyorum ama senin notlarının linkini göremedimmümkünse bir daha eklermisin linklei
ben göremedim linki
Ben Linki Goremedim Bi Daha Yayimlarsan Sewinirim Dostum...emegin Icinde Eline Saglik Gormedim Ancak Iyi Bir Hazirlanma Sonucu Olduna Minim ..tsk Ederim
xsteel notlarınız gerçekten çok güzel ellerinize sağlık
bende bulunan notlarınız sayfa 59 da bitiyor bunun devamını henüz göremedim. devamı varsa nereden indireceğimize dair bilgi verirseniz çok sevinirim. Birkaç arkadaşımız daha göremiyor sanırım linkleri. download bölümünede baktım orada da göremedim.
linkleri ben neden göremiyorum ? ? ? ?

Linker kademeli kademeli verildiği için konuyu takip etmeniz gerekiyor. İlk mesajda değil, konunun içeriğinde aramalısınız. Sayın Elmalılı notları yazdıkça bizlerle paylaştığı için, ilk kısım mesala 2.sayfada ise, devamı 4. sayfada oluyor.

Sanırım boşa konuşuyorum ben. Okumuyor musunuz gerçekten!
Linkleri göremeyenler için açık yazayım;
RapidShare: Easy Filehosting
Biraz çaba verin lütfen, iki sayfa bir gezin, biraz okuyun ne yazılmış diye. Hemen üstteki mesajda anlattım durumu.
Tekla nın kendi resmi sitesinde sunduğu bir eğitim sayfası.
Güzel bir çalışma ve oldukça yararlı olacağı kanısındayım.
Herkese iyi çalışmalar.
First Steps with Tekla Structures - Interactive self learning
dryonr (24-04-2009)
Volkan Bey
Linkleri vermişsiniz çok teşekkür ederiz ayrıca dediğiniz gibi konu takip edilince ilk sayfalardada linkler var fakat şöyle bir problem var sizin bu vermiş olduğunuz linklerde ve konu içindeki linklerin hiçbirinde bölüm 20 ile 25 arası yok malesef. Yani sayfa 50 bitip 70. sayfadan başlıyor. bu sayfaların linkimi kayıp yoksa varda bizmi göremedik iyice inceledim ama gözden kaçmış olablir tabikide. yada o konular önemlimi değilişin esprisi tabi
İlginize alakanıza şimdiden teşekkür ederim
İsmail Beyide hazılamış olduğu bu güzel döküman için tebrik ederim yeniden
Paylaş