sn boza
ben de yeni xsteel kullanmaya baslıyorum . buradan bulduğum örneklerle bunu yapmaya calışyrm . ama kolon temel bağlantı detayını yapamadım. bunun için daha açıklayıcı bir örnek verebilirmisin.
Arkadaşlar bu konuyu açmanız gerçekten çok faydalı olmuş. İnşallah ileri ki zamanlarda bilgi alış verişinde bulunuruz.
sn boza
ben de yeni xsteel kullanmaya baslıyorum . buradan bulduğum örneklerle bunu yapmaya calışyrm . ama kolon temel bağlantı detayını yapamadım. bunun için daha açıklayıcı bir örnek verebilirmisin.
Tasarımınıza uygun bir kolon ayağı makrosu seçiyorsunuz, (yoksa kendinizde çizebilirsiniz) önce kolonu sonra noktayı seçip kolon ayağını tanımlıyorsunuz!
Saygılarımla.
Konu boza tarafından (24-01-2007 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
Benim size bir sorum olacak, kolon - zemin bağlantı makrosu yapmak istiyorum, bu makro 3 adet plakadan oluşacak ve blonları olacak, yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.
Ne yapmak istediğinizi örn. autocad ile çizerek gösterirseniz memnun oluruz
Ben soruyu şöyle değiştereyim o zaman,
1-3 plakadan oluşan macro nasıl yapılır (şekli önemli değil). Hangi komutu kullanmak gerekiyor. Ve nasıl ilerliyor.
2-Aynı zamanda bu makroda civatada olacak. (bunun için hangi komutu kullanmam gerek ve nasıl bir yol izleyeceğim)
İlgilendiğiniz için Allah razı olsun
kıdemli maderatör nedemek askeriyemi burası ya!
Dostum forumun yeni yüzü böyle, burası askeriye değil. Bilginin paylaşıldığı yer. O yer ki bizler (moderatör ve yönetici) ilk ayak basanlardan ve emeğini hiç bir karşılık beklemeden esirgeyenlerdeniz!
Kimilerine görede askeriyemi diye soracak olursan ki yorumun böyle idi, bende ozaman "Evet burası askeriye, ve hepimizde birer ASKERİZ! Ben bundan mutluyum, şayet sen mutlu degilsen kimsede seni zorla alıkoyamaz! Teskereni alır gidersin." Derdim bu kadar basit!
Dediğim gibi mesele askerlik meselesi degil mesele bu forum senin sorunlarına ve sorularına cevap oluyormu? Oluyorsa buranını hapsane, pastane yada askeriye olmasının bir espirisi yoktur!
Konu boza tarafından (06-08-2007 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.
Ne kadar kibarsınız ya! Doğru söylemiş askeriye mi burası. Eğer öyleyse bayanlara ne olacakHadi o tezkeresini aldı. Bayanları da dışarı mı atacaksınız
![]()
Bookmarks