v10 için çıkarılmış bir eğitim notu malesef yok! eski versiyonlara hitap eden eğitim notları İsmail SEKBAN arkadaşım yukarıdaki link te vermiş bulunmakta bu derslerle birşeyler öğrenebilirsiniz ama daha fazlası için mutlaka bir kurs'a ihtiyacınız olabilir. Şayet yapısal çelik bilginiz iyi düzeyde degilde sadece merak için xsteel öğrenecekseniz harcayacağınız zamana yazık olabilir!
Saygılarımla.
mrb, x steelde petek kiriş nasıl çizebilirim acaba? bunun için bi makro weya profil oluşturma biçimi warmı?
ben xsteel li öğrenmek istiyorum gerci biraz öğrendim ama sizin yardımınız olursa ben bağlantı detaylarında takılıyorum yardım ederseniz sevinirim
Burdan yardım gerçekten çok zor, ingilizcen iyi düzeyde ise programın help menuleri gerçekten çok işinize yarayacak durumda! Yapısal çelik bilginiz ve 3d çizim gücünüzde bu bağlamda iyi durumda olmasıda şart.b@dy Nickli Üyeden Alıntı
Saygılarımla.
çelik proje yapabilmek için xsteel öğrenmek istiyorum.daha önce programı hiç kullanmadım.öğrenmek amaçlı demo versiyonu falan varmıdır.yada en iyi ve kısayoldan nasıl öğrenebilirim..
Kurs almanı tavsiye ederim, yapısal çelik proje ve 3d çizim bilgin de iyi düzeyde olması gerekmekte.
Demo sürüm için ise bu sitede geçen bi kaç gün önce link verilmişti bu linkten faydalana bilirsin bunun için forumun sitesinde "arama" bölümünü yada "download" bölümlerini kullanabilirsin!
Saygılarımla.
Merhabalar ...Bana arkadaşlar xsteel 12 versiyonu lazım fiyatı nedir.Devr etmek isteyen arkadaşlar varmıdır.
İyi çalışmalar,
Xsteel öğrenmeye yeni başladım ve bunu forumdan elde ettiğim xsteel 6.0 eğitim kılavuzu yardımıyla yapmaya çalışıyorum.Şu an 2. dersteyim.Sorum ise şu olacak:
Kullanıcı detayı oluşturmak için Detailing - Creat Detail menülerine giriş yapmam isteniyor;ancak ts12 de detailing menüsünde denileni bulamadım.
Başka bir deyişle kullanıcı detayı nasıl oluşturulur?
Bu arada sık sık soru sormaya başlarsam umarım sizi rahatsız etmiş olmam.
Yardımınız için teşekkürler.
Paylaş