![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Xsteel konu anlatımlı örnekler!!! |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 (permalink) | |||
|
Forum Yöneticisi
|
Alıntı:
http://www.insaatforumu.com/forum/showthread.php?t=2036 | |||
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
v10 için çıkarılmış bir eğitim notu malesef yok! eski versiyonlara hitap eden eğitim notları İsmail SEKBAN arkadaşım yukarıdaki link te vermiş bulunmakta bu derslerle birşeyler öğrenebilirsiniz ama daha fazlası için mutlaka bir kurs'a ihtiyacınız olabilir. Şayet yapısal çelik bilginiz iyi düzeyde degilde sadece merak için xsteel öğrenecekseniz harcayacağınız zamana yazık olabilir!
Saygılarımla.
|
|
#24 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
Hazır makrolar v11 ve v12 mevut, bunun dışında kendinde elle cut-line yöntemiyle yapabilirsin.
Saygılarımla.
|
|
#26 (permalink) | |
|
Onursal Üye
|
Alıntı:
Saygılarımla.
|
|
#28 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
Kurs almanı tavsiye ederim, yapısal çelik proje ve 3d çizim bilgin de iyi düzeyde olması gerekmekte.
Demo sürüm için ise bu sitede geçen bi kaç gün önce link verilmişti bu linkten faydalana bilirsin bunun için forumun sitesinde "arama" bölümünü yada "download" bölümlerini kullanabilirsin! Saygılarımla.
|
|
#30 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
|
İyi çalışmalar,
Xsteel öğrenmeye yeni başladım ve bunu forumdan elde ettiğim xsteel 6.0 eğitim kılavuzu yardımıyla yapmaya çalışıyorum.Şu an 2. dersteyim.Sorum ise şu olacak: Kullanıcı detayı oluşturmak için Detailing - Creat Detail menülerine giriş yapmam isteniyor;ancak ts12 de detailing menüsünde denileni bulamadım. Başka bir deyişle kullanıcı detayı nasıl oluşturulur? Bu arada sık sık soru sormaya başlarsam umarım sizi rahatsız etmiş olmam. Yardımınız için teşekkürler. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|