-
Onursal Üye
Önce 3 nokta yardımıyla kubbe ekseninden bir kesit profil oluşturun, 1. ve 3. nokta arası mesafe 20000mm olsun, 2. nokta ise bu iki noktaya dik şekilde 6000mm yukarıda ve ortada olsun daha önce anlatığım gibi yay oluşturma örneğine bakın, sonra bunu 2. noktayı merkez kabul ederek "z" ekseni etrafında 360 derece döndürerek kopyalayıp çoğaltırsınız ortayada bir ring halkası yerleştirirseniz kubbeniz tamamlanmış olunur.
Saygılarımla.
-
-
Yeni Üye
Çözdüm olayı. Bu arada türkçe v10 eğitim notu olan var mı acaba aranızda?
-
-
Onursal Üye
xsteel v10 türkçe döküman malesef şimdiki döküman ing. dir help menude ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla.
-
-
Yeni Üye
steel1.hlp dosyası bulunamadığı için yardım dosyalarına bakamıyorum, dosyayı yükleyebilecek biri var mı acaba?
-
-
Onursal Üye
ilerleyen günlerde ekleyeceğim şuan vaktim sınırlı "ok".
Saygılarımla.
-
-
Yeni Üye
ok çok tşk edeirm bekleyecegim saygılarımla..
-
-
Yeni Üye
Merhaba , Bu xsteel programı hesap ve çizim yapabilen bi program mı? yoksa sadece çizim mi yapıyor?
-
-
Onursal Üye
v10 ve üstü hesap destekli çizimde yapıyor!
-
-
Üye
sevgili boza xsteelde dediğiniz bir şekilde çalışma yaptım. ama açılbir kirişle tonoz şeklinde bir elemanı tam birleştiremedim. nasıl yaparım. birde siz ekranın görüntüsünü ataşlamıştınız onu nasıl yaparım . sistemi size göstermek için
-
-
Onursal Üye
xsteelde o ekranı aktif edip klavyede "Print Screen" tuşuna basınız, daha sonra "paint" programını açıp, "düzen" çekme menusunden "yapıştır" yapınız!
Resim ekrana düşer bunu "jpg" formatında saklayıp resimi gönderebilirsiniz!
Saygılarımla.
-