![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Xsteel Kursları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yönetici
![]()
|
Xsteel Kursları
Xsteel eğitimi veren kursları il/ilçe/semt belirterek burada paylaşabilirsiniz
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır. ______________________________________
| ||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Üye
|
bende ayni fikirdeyim sayin ustad
Alıntı:
arkadasimla bende ayni fikirdeyim tam olarak yazdigi mesaja katiliyorum ayni kelimeleri sarf etmek istemiyorum saygilarimla | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Sn X Steel Profesyonelleri Arkadaslar
X Steel Yazilimini 1aydir Ogrenmeyalisiyorum.kullanirken Icinden Cikamadigim Sorunlari Asagdaki Basliklar Halinde Not Ettim. 1-bir Adet Yapma I Profili Yaptim.bunlari Kaynakla Birlestirecem Ama Yapamadim.kaynak Ikonuna Bastiktan Sonra Profil Parcalarini Teker Teker Isaretledigimde Komuttan Cikiyor..islem Sirasi Nasil Olmali? 2-iki Adet U Profilini Yan Yana Bir Kolon Gibi Dusunuyorum.(arada 5cm Mesafe Var.)bunlarin Altina Taba Plakasini Tanimlarken Nasil Yapmaliyim..? Birini Tikladigimda Plaka Digerinin Altina Gecmiyo...bildigimiz Taban Plakasi Makrosnu Nasil Uygulariz? Sirasi Ile Nasil Yapabilirim? 3-bu Iki U Profili Levha Ile Baglamak,kaynaklamak Istiyorum.plate Ikonuna Basiyorum Ama Cizemiyorum.plate Ikonunu Uygulamam Icin Kolonlarin Uzerine Nokta Tanimlamam Gerekir Mi Yoksa Herhangi Bir Nokta Cizmeden De Plate Cizebilirmiyim...islem Sirasi Nasil Olmali? Yardimci Olursan Cok Sevinirim... Simdiden Tesekkur Edrim Kolay Gelsin... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
X Steel Sorulari
Sn X Steel Profesyonelleri Arkadaslar
X Steel Yazilimini 1aydir Ogrenmeyalisiyorum.kullanirken Icinden Cikamadigim Sorunlari Asagdaki Basliklar Halinde Not Ettim. 1-bir Adet Yapma I Profili Yaptim.bunlari Kaynakla Birlestirecem Ama Yapamadim.kaynak Ikonuna Bastiktan Sonra Profil Parcalarini Teker Teker Isaretledigimde Komuttan Cikiyor..islem Sirasi Nasil Olmali? 2-iki Adet U Profilini Yan Yana Bir Kolon Gibi Dusunuyorum.(arada 5cm Mesafe Var.)bunlarin Altina Taba Plakasini Tanimlarken Nasil Yapmaliyim..? Birini Tikladigimda Plaka Digerinin Altina Gecmiyo...bildigimiz Taban Plakasi Makrosnu Nasil Uygulariz? Sirasi Ile Nasil Yapabilirim? 3-bu Iki U Profili Levha Ile Baglamak,kaynaklamak Istiyorum.plate Ikonuna Basiyorum Ama Cizemiyorum.plate Ikonunu Uygulamam Icin Kolonlarin Uzerine Nokta Tanimlamam Gerekir Mi Yoksa Herhangi Bir Nokta Cizmeden De Plate Cizebilirmiyim...islem Sirasi Nasil Olmali? Yardimci Olursan Cok Sevinirim... Simdiden Tesekkur Edrim Kolay Gelsin... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Konu Yöneticisi
|
söyle diyebilirimki kaynak makrosuna ilk önce çift tıklayıp kaynak boyu ve kalınlığı kaç cm de bir kesinti olacağı kısımları doldurunuz. Kaynak makrosunda ilk önce ana elaman tıklanı sonra ikincil eleman seçlir ve kaynak oluşur. Ama bu kaynak standart birleşim yapar. Size tavsiyem detaling/poligon weld tıklayıp ilk önce ana elemanı sonra ikincil elemanı seçmeniz ve daha sonra kaynağı başlangıç ve bitiş noktalarını işaretleyiniz. işlemi bitirmek için orta tuşa basınız.
İkinci sorunuz ise söyle söylebilirim: Anladığım kadarıyla ülkemizde yaygın olan yapma kiriş ve kolonlarla çalışıyorsunuz. Xsteelde bu tür macrolar bulamazsınız. Daha evrensel bi program olduğu için yapısal çelik formlarına göre macrolar üretilmiştir. Bu yüzden sizin istediğiniz taban plakasını o kat planında plan görünüşürnde counter plate komutu veya bir kolona profil özellklerinden plaka özelliği vererek yapabilirsiniz |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]
Adres: 3D-LINE BİLİŞİM AKADEMİSİ Barbaros Bulvarı Yıldız Mahallesi Eski Yıldız Caddesi Deniz İş Merkezi No:20/2 Beşiktaş / İSTANBUL Tel-1-: +90 212-258 80 90 Tel-2-: +90 212-258 89 09 Gsm: +90 541-330 54 63 +90 541-3D LİNE E-Posta: [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Msn >>> [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|