![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Dairesel kiriş |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
|
Konu Yöneticisi
|
Öncelikle kiriş tanımlarken "Curved frame" seçeneğini tıklaman gerekir.
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Daha sonra kıvrık çubuk elemanınızın I ve J noktalarını gösterdikten sonra karşınıza gelen pencerede, "Circular Arc - Planar Point and Radius" seçeneğini tıklamalısın. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Daha sonra Radius'unu (Yarıçapını) ve kıvrık çubuk elemanın bölüneceği parça sayısını yazarsan, elemanını çizer... [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar...
Mühendis : Ulum-i riyaziyeden, ecsamın eşkalinden ve mesafelerin ölçülmesiyle her nev’i ebniye ve sairenin sureti tertib ve tesisi ile memur alim... Sözde Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısına Tepki için Güzel Fikirleriniz Gerekiyor [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Dairesel kiris tanimladim ancak bunun herhangi bir noktasinda kirise bagli mesnet ya da yuk tanimlayamadim. Intersect ve yalanci bir frame kullanarak kirisin cesitli yerlerinde noktalar tanimladim ve aridindan yalanci kirisi sildim. Dairesel kiris uzerinde olusan noktalara EDIT>EDIT POINT> CONNECT de (bunu help menusunde connectivity altinda buldum) uygulamama ragmen yuk ya da mesnetlerin analiz sonunda kirise bagli olmadigini gordum. Yardimlarinizi bekliyorum. Bir sonuc alamazsam kirisi parca parca tanimlamak zorunda kalacagim galiba.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Konu Yöneticisi
|
yayılı yüke çeviremiyormusun yükü?
Mühendis : Ulum-i riyaziyeden, ecsamın eşkalinden ve mesafelerin ölçülmesiyle her nev’i ebniye ve sairenin sureti tertib ve tesisi ile memur alim... Sözde Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısına Tepki için Güzel Fikirleriniz Gerekiyor [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Raphsody For This Useful Post: | muzur (30-01-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|